SRAMOTA I SKANDAL U LIGI NACIJA, MAMIĆEV NAPADAČ PRIZNAO: / 'Sudac je obećao dati nam dva penala u drugom poluvremenu ako...'

Image
Foto: AFP

Švedska je pobijedila Tursku golom iz (obećanog!?) jedanaesterca

19.11.2018.
13:27
AFP
VOYO logo

Pred nogometašima Švedske utakmica je protiv Rusije u utorak, a pobjeda u njoj značila bi i to da će ta skandinavska reprezentacija osvojiti svoju skupinu u Ligi B UEFA-ine Lige nacija i izboriti plasman u elitno društvo nogometnih sila.

Šokantan detalj

Zaslužili su igrači koje vodi Janne Andersson tu mogućnost nakon što su svladali Tursku 1-0, no nakon tog susreta mnogo se prašine podiže nakon jedne izjave Al-Ainova napadača Marcusa Berga. Švedski strijelac koji igra za momčad koju s klupe vodi Zoran Mamić otkrio je šokantan detalj razgovora sa sucem Istvanom Kovacsem tijekom poluvremena utakmice protiv Turske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Berg mu je, naime, prigovorio zbog situacije u kojoj je smatrao da je zaslužio da se svira jedanaesterac nad njim, a onda dobio nevjerojatan odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bačena ljaga na utakmicu

"Za mene je to bio jedanaesterac. Spotaknuo se i povukao me, da nije bilo tako bio bih u lijepoj šansi za udarac glavom. Razgovarao sam sa sucem na poluvremenu, objasnio mu što se dogodilo, a on mi je rekao da će provjeriti snimku je li donio pravu odluku te da će ako je ono bio penal, svirati dva u našu korist u drugom poluvremenu. Jednog smo dobili, svejedno smo pobijedili pa je sve bilo lijepo."

Švedska je pobijedila Tursku golom iz jedanaesterca nakon što je upravo Berg pao u kaznenom prostoru suparničke momčadi i premda je sve djelovalo prilično 'čisto' riječi suca itekako su ostavile traga na svemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo