Sramota: Hajduk izbacen sa svog stadiona, Europa nikad nije bila dalja!

Komisija za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza zavrsila je sredisnji postupak licenciranja klubova za sezonu 2014/15, za natjecanja UEFA-e i prve te druge Hrvatske nogometne lige.

20.5.2014.
14:47
VOYO logo

Iako su se u Hajduku nadali kako ce svoje utakmice moci igrati na svojoj "Poljudskoj ljepotici", Splicani su se razocarali kada su dosli rezultati sredisnjeg postupka lincenciranja klubova za slijedecu sezonu. Hajduku je izdana licenca za natjecanja samo uz uvjet koristenja stadiona u Dugopolju, i to za sva natjecanja, sto su uzeli kao b opciju.

Prema zakljuccima Zalbenog tijela HNS-vog odjela za licenciranje, Hajduk ce iduce sezone biti domacin u drugoj opcini. Na stadionu u Dugopolju europske su utakmice vec igrali Sibenik i Split, no ogroman bi udarac bio za Hajduk da izgubi prednost i prihode s Poljuda i u domacem prvenstvu. Jer, stadion Poljud je najposjeceniji stadion u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/kCXEautULzM

Izvrsni odbor HNS-a prijasnjih je godina mijenjao pojedine "zavrsne" odluke neovisne Komisije za licenciranje. Za postupkom licenciranja klubova vukli su se repovi, i za ocekivati je da ni Hajduk nece odustati od svog stadiona, te da ce Brbic i drustvo pokusati sve kako bi i dalje nastupali na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo jos da je licence za nastup u prvoj ligi dobilo 13 klubova. Dinamo, Istra 1961, Lokomotiva, Slaven Belupo, Rijeka te drugoligas Inter dobili su licence u prvom krugu, dok je za sedam klubova licenca odobrena u drugom krugu (Cibalia, Hajduk, Hrvatski dragovoljac, Osijek, Split, Zadar i Zagreb). Za natjecanja po patronatom UEFA - e licence su izdane za osam klubova.

Predsjednik Hajduka Marin Brbic uvjeren je da ce Hajduk sljedece sezone ipak igrati na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo potpisan ugovor sa izvodacem koji bi do 1. srpnja trebao postaviti novi videonadzor tako da bi osigurali sve uvjete da se normalno igraju utakmice na Poljudu", izjavio je Brbic za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo