SPURSI PRETRPILI TEŽAK UDARAC: / Jedna je od najvažnijih Mourinhovih karika propušta utakmicu s Dinamom?

Image

Uzvratna utakmice Europske lige na rasporedu je ovog četvrtka

15.3.2021.
15:12
VOYO logo

Suparnik zagrebačkog Dinama u osmini finala Europske lige, Tottenham poražen je u londonskom derbiju od Arsenala sa 1-2 u susretu 28. kola engleskog prvenstva. Jose Mourinho je nakon utakmice bio nezadovoljan rezultatom, igrom svoje momčadi u prvom dijelu, ali i suđenjem.

"Ne sjećam se kada smo prvo poluvrijeme odigrali tako loše. Možda prvo poluvrijeme protiv Sheffield Uniteda prije zaključavanja. Jedine dvije stvari koje su bile pozitivne u prvom poluvremenu bile su nevjerojatan gol i rezultat 1-1. Rezultat nije bio odraz prvog poluvremena, bili smo jako slabi," kazao je Mourinho za klupsku TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah smo se popravili u drugom poluvremenu. Ali čak i sa 10 igrača i rezultatom 1-2, bili smo momčad. Igrali smo intenzitetom i s velikom željom i zaslužili smo bod nakon sveg što smo napravili u zadnjih 20 minuta igrajući s jednim igračem manje i sa šansama koje smo stvorili," dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju protiv Arsenala pretrpio još jedan udarac, ostao je bez Son Heung-Min koji je zbog ozljede mišića izašao već u 19. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je nogomet. Ne znam koliko će dugo izbivati, vidjet ćemo nakon što ga pregledaju liječnici," rekao je Mourinho.

Južnokorejski reprezentativac jedna je od najvažnijih Mourinhovih karika, u 27 ligaških nastupa zabio je 13 golova te je teško zamisliti da će zaigrati protiv Dinama ovog četvrtka pogotovo jer Spursi imaju prednost od 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spursi se trenutačno nalaze na sedmom mjestu sa 45 bodova, šest manje od Chelsea koji drži četvrtu poziciju, posljednju koja osigurava Ligu prvaka.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo