'SPREMAN SAM ZA BALEA': / Novi Vatreni ne može dočekati utakmicu i obračun s jednim od najboljih

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Susret je na rasporedu u subotu u 15 sati

4.6.2019.
15:44
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik ZlatkoDalić nedavno je objavio popis igrača za nadolazeći eurokvalifikacijski susret protiv Walesa 8. lipnja u Osijeku, te prijateljski protiv Tunisa 11. lipnja u Varaždinu. Na njemu se, zbog situacije s ozljedama i formom igrača koje su oslabile obranu, našlo i ime lijevog beka DarijaMelnjaka.

Po prvi put u karijeri dobio je poziv u reprezentaciju zahvaljujući sjajni nastupima u turskom Rizesporu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rog mu pomogao

"Prva dva dana je moj bratić Rog bio je sa mnom i pomogao da se priviknem. Navikao sam igrati protiv kvalitetnih igrača u Turskoj. Mislim da neće biti problema s Baleom. Jedva čekam utakmicu, ako bude prilike dat ću sve od sebe", rekao je Melnjak uoči utakmice s Walesom, javljaju 24 sata.

Image

02.06.2019., Rijeka - Trening hrvatske nogometne reprezentacije na pomocnom terenu stadiona Rujevica. Tin Jedvaj, Karlo Bartolec, Dario Melnjak, Marcelo Brozovic, Drazen Ladic. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

"Privikao sam se na zvijezde u reprezentaciji. Super su me prihvatili, dečki su sjajni", dodao je te je istaknio da je nakon par treninga vidio da su to obični ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni u četvrtak putuju u Osijek gdje ih u subotu u 15 sati čeka utakmica protiv Walesa u trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo