SPREMAJU SE JOŠ NEVIĐENI PRAVNI KORACI U HRVATSKOM NOGOMETU: / 'Pred vrhom saveza za*ebavaju se s nama, kakvi su to levati?!'

Image
Foto: PIXSELL

Osječani planiraju poduzeti legalne korake koji dosad nisu viđeni u pojedinačnom slučaju u hrvatskom nogometu

1.6.2020.
5:53
PIXSELL
VOYO logo

Dugo će se još pričati o sinoćnoj ludoj polufinalnoj utakmici hrvatskog Kupa između Rijeke i Osijeka na Rujevici (3:2), a posebno o onom što se dogodilo nakon.

Image
SLUŽBENO IZVJEŠĆE POKAZUJE SVU SRAMOTU SINOĆNJE UTAKMICE: /

'Smeće, pi*ka ti materina, uništio si utakmicu'

Image
SLUŽBENO IZVJEŠĆE POKAZUJE SVU SRAMOTU SINOĆNJE UTAKMICE: /

'Smeće, pi*ka ti materina, uništio si utakmicu'

Fizički obračun na parkiralištu

Naime, kako je navedeno u zapisnik utakmice, došlo je do fizičkog kontakta između igrača. Preciznije, delegat utakmice Ivan Smokrović napisao je u zapisnik da je nakon utakmice na parkiralištu rujevičkog stadiona napadač Osijeka Eros Grezda šakom u glavu udario napadača Rijeke AntonijaMirka Čolaka. Delegat dodaje i kako je u trenutku pisanja zapisnika policijski očevid u tijeku, javlja riječki Novi List.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24sata neslužbeno doznaje kako je Mirko Čolak u trenutku napada hodao prema svom automobilu, a Grezda se zaletio i udario ga. Netko odjeven u trenirku Osijeka napadača Rijeke je čak i pljunuo. 24sata iz kluba također neslužbeno doznaje kako Osječani planiraju poduzeti legalne korake koji dosad nisu viđeni u pojedinačnom slučaju u hrvatskom nogometu.

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Antonio Čolak slavi pogodak protiv Osijeka

Delegatski izvještaj prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17, Antonija Mirka Čolaka, zbog čega je intervenirala policija'

"Na današnjoj utakmici ekipa HNK Rijeka imala je kumulirano petoricu opomenutih ili isključenih igrača čime je ostvarena disciplinska povreda iz čl. 54 DP HNS, a ekipa NK Osijek je imala kumulirano osmoricu opomenutih i isključenih igrača i službenih osoba čime je i u odnosu na ovu ekipu ostvarena disciplinska povreda iz čl. 54 DP HNS. Po završetku utakmice, tijekom pisanja ovog zapisnika, delegatu utakmice je prijavljeno da je u prostoru stadiona Rujevica na parkiralištu ispred svlačionica došlo do fizičkog napada na način da je igrač NK Osijeka br. 11 Eros Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17 Mirka Antonija Čolaka, a zbog čega je intervenirala policija te u trenutku pisanja ovog zapisnika obavljala službenu obradu istog događaja".

Ivica Kulešević, trener Osijeka, bjesnio je nakon dvoboja, a sportski direktor Osijeka Alen Petrović za 24sata je istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je najveća krađa u mojoj karijeri. Rijeka nije postojala na terenu dok se sudac nije umiješao. Mi toliko ulažemo u klub, a onda se u polufinalu Kupa pred vrhom HNS-a ovako z**ebavaju s nama. Kakvi su to sudački levati".

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

31.05.2020., Stadion Rujevica, Rijeka - Drugi polufinalni susret Hrvatskog kupa izmedju HNK Rijeka i NK Osijek. Eros Grezda i Ivor Pandur. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Marin Skender: 'Sramota, skandal, izbacili su nas iz finala'

"Dužan" nije ostao ni Marin Skender, njegov pomoćnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nisu čista posla. Jović u VAR sobi, a Pajač na travnjaku. Sramota, skandal, izbacili su nas iz finala", rekao je nakon utakmice za 24sata.

Branitelji naslova pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa, igrači Rijeke plasirali su se u finale ovosezonskog izdanja tog natjecanja zahvaljujući 3:2 (0:1) domaćoj pobjedi protiv Osijeka u polufinalu do koje su stigli nakon velikog preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je manje od pola sata prije kraja utakmice vodio s 2:0 golovima Bočkaja (16, 48), no Rijeka je s igračem više na travnjaku i uz obilatu pomoć suca Pajača uspjela ostvariti preokret pogocima Murića (66), Čolaka (73-11m) i Yatekea (86).

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo