SPREMA SE POTRES U REDOVIMA JEDNOG OD NAJVEĆIH SVJETSKIH KLUBOVA: / Vraća se jedan od najboljih trenera današnjice?

Image

Ne dogodi li se nešto uskoro već se zna tko će to platiti glavom

11.10.2020.
11:07
VOYO logo

Manchester United razočaravajuć je ušao u sezonu nakon što su prošlu završili u velikom stilu i izvan svih očekivanja treće mjesto.

S velikim optimizmom OleGunnarSolskjaer ušao je u ovu sezonu, ali nakon prve tri prvenstvene utakmice situacija je nikad gora. Crystal Palace pobijedio ih na otvaranju na njihovom Old Traffordu, da bi u drugom kolu jedva u desetoj minuti sudačke nadoknade slavili protiv Brightona u gostima, a onda je uslijedio debakl u Teatru snova. Tottenham ih je pregazio sa 6:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski Mirror piše kako izvršni direktor Ed Woodward neće imati milosti prema klupskoj legendi ne okrene li stvari uskoro us svoju korist. Navodno već ima spremnu zamjenu pa samo čeka pravi trenutak da obavi tu formalnost. A trener na kojeg cilja je MauricioPochettino, koji je bez posla od lani kada je dobio otkaz u Tottenhamu.

Image
Foto: Profimedia, TEMP Rex Features
Image
Foto: Profimedia, TEMP Rex Features

Manchester United interim manager Ole Gunnar Solskjaer celebrates the second goal Paris Saint-Germain v Manchester United, UEFA Champions League, Round of 16, 2nd leg, Football, Parc des Princes, Paris, France - 06 Mar 2019, Image: 417712786, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line:

Pozivajući se na izvore bliske Argentincu, Mirror navodi kako je odbio nekoliko poslova jer čeka na pravu ponudu i projekt kako bi se vratio na veliku scenu. A savršena prilika za to mogao bi biti upravo Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski nogometni velikan, inače, u posljednjim je satima prijelaznog roka angažirao urugvajskog napadača Edisona Cavanija (33) iz Paris Saint-Germaina, te brazilskog braniča Alexa Tellesa (27) iz Porta. Redove ManU-a pojačao je i mladi krilni igrač Atalante Amad Traore koji će do siječnja ostati u Bergamu.

Solskjaer se sada nada da će uz pomoć novih pojačanja stvai krenuti na bolje, dok će u suprotnom njegov posao povratka Uniteda tamo gdje mu mjesto nastaviti Pochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo