NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI NOGOMETA: / United pripremio nevjerojatnu cifru za zvijezdu Stare dame

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Engleski velikan Manchester United je spremio basnoslovnih 185 milijuna eura za dovođenje Francuza Paula Pogbe iz Juventusa, tvrde talijanski mediji.

19.7.2016.
11:30
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Navodno bi United Juventusu za sam prijelaz platio rekordnih 125 milijuna eura, a ostatak od 60-tak milijuna išao bi igraču za plaću, tvrdi Gazzetta dello Sport, koja donosi informaciju da je Pogbin menađer Mino Raiola od nedjelje u Manchesteru na pregovorima. Novi trener Manchester Uniteda Jose Mourinho inzistira na dovođenju Pogbe i neće žaliti novca za prijelaz i Francuzovu plaću, koja bi iznosila 12 milijuna eura po sezoni.

ČEKA NAS VATROMET NA NOGOMETNOJ TRŽNICI: Ove zvijezde su trenutno najtraženija ‘roba’

Pregovori ulaze u odlučujuću fazu

"Pregovori između Juventusa i Manchester Uniteda, koji u ovom trenutku poprimaju ozbiljne razmjere, ulaze u odlučujuću fazu. Nije to nikakvo iznenađenje. I dok Paul Pogba uživa u odmoru u Miamiju, uživajući u roštiljima i ronjenju, njegov agent Mino Raiola odletio je u Manchester kako bi saslušao nevjerojatnu ponudu Engleza. Da, United je spreman na stol ispred Raiole staviti čak 125 milijuna eura za Paula. Naravno, u ugovoru koji postoji između Pogbe, Raiole i Juventusa postoji i tajna klauzula", pišu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LEGENDA POBRISALA POD S POGBOM: ‘Ma kakvih 120 milijuna eura, to je bacanje novca. On nije zvijezda’

Juventus je dosad odlučno odbijao prodaju svog ponajboljeg igrača, a u utrku za crnoputim veznjakom navodno se upustio i Real Madrid, tvrdi Gazzetta. Dosadašnji najveći transfer u svijetu nogometa drži Gareth Bale, kojeg je Real 2013. godine plastio ravno 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo