KAO NEKADA U BARCELONI: / Mourinho i Van Gaal zajedno u Manchester Unitedu sljedeće sezone?

Image
Foto: AFP, PEDRO ARMESTRE

Portugalac Jose Mourinho mjesecima glasi kao čovjek koji će naslijediti Louisa van Gaala na klupi Manchester Uniteda.

20.5.2016.
8:50
AFP, PEDRO ARMESTRE
VOYO logo

Loši rezultati, tj. ne ispunjavanje ciljeva ove sezone, u prvom redu nedostatak plasmana u Ligu prvaka, najavljivali su otočki mediji mjesecima, koštat će posla Nizozemca i na kraju sezone napustiti će klub, s naslijedit će ga 'Posebni'.

Međutim, The Sun je sad donio senzacionalnu priču prema kojoj će obojica zajedno surađivati u klubu. Mourinho bi trebao sjesti na klupu dok će Van Gaal preuzeti funkciju sportskog direktora. Na taj bi način Nizozemac odradio svoj trogodišnji ugovor do kraja te bi sljedećeg ljeta mogao konačno napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoćnik u Barceloni

Iako je izvršni potpredsjednik klub EdWoodward, piše The Sun, svjestan da mora doći do promjene, a i Mourinho je još uvijek bez posla, on želi iskorisiti Van Gaalovo znanje kako bi vratio klub na staze slave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj rasplet odgovarao bi i Mourinhu, koji Van Gaala zna još iz vremena kad mu je bio pomoćnik u Barceloni. Također poznato je da mu je želja biti trenerom Manchestera te se nadao, još prije tri godine, da bi mogao naslijediti velikog sir Alexa Fergusona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Hell's kitchen
Versailles
Trumbo
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Vlakovi
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo