POMAMA ZA KAPETANOM / Sprema li se velika rasprodaja na Maksimiru? Žele ga dva kluba iz Engleske, hoće ga i Gatusso

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Pitanje je samo želi li Ademi transfer te može li Dinamo za njega dobiti onoliko koliko im on može donijeti svojim ostankom u kadru. Transfermarkt ga procjenjuje na 4 milijuna eura

14.1.2023.
16:58
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Dok traje 'građanski rat' za prevlast u Dinamo, ove zime mnogo je najboljih igrača zagrebačke momčadi na meti europskih klubova. Mislav Oršić dignuo je sidro i otplovio na Otok, u Southampton, za odštetu od 6.8 milijuna eura, a posljednjih dana se naveliko piše o potencijalnim transferima Šutala, Livakovića i po novome Arijana Ademija.

Kapetan Dinama u klubu je više od 12 godina i odavno je zavrijedio svoje mjesto među klupskim legendama. Polako ulazi u zrele godine i ova godina je vjerojatno posljednji trenutak u kojem 32-godišnji Šibenčanin može realizirati transfer u neku od najjačih europskih liga. Naravno, ako to bude želio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi kupuju u Dinamu?

Prema pisanju španjolske Marce, interesa za njegove usluge ne manjka. Naime, ovaj medij tvrdi da se Ademi našao na meti Valencije koju vodi Gennaro Gattuso. Šišmiši su se nakon godina rezultatskih i financijskih kriza stabilizirali i sada imaju mladu i potentnu momčad koju predvode iskusni Edinson Cavani i Gaya no treba im iskustvo i u veznom redu.

Upravo tu bi Gattuso želio vidjeti Ademija, jer Dinamov kapetan bi bio sjajan izbor među onim igračima koje si Valencija može priuštiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to jedini zainteresirani klijent za Ademijeve usluge, jer navodno ga žele i dva kluba iz Engleske koji zasigurno imaju veću platežnu moć. Trenutno nema informacija je li stigla neka konkretna ponuda na Maksimir no gdje ima dima, ima i vatre.

Pitanje je samo želi li Ademi transfer te može li Dinamo za njega dobiti onoliko koliko im on može donijeti svojim ostankom u kadru. Transfermarkt ga procjenjuje na 4 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo