NISU GA ZABORAVILI / Sprema li Dinamo novi megatransfer, navijači Argentincu opsjedaju Instagram: 'Dođi, pokaži nam put'

Image

Postoje naznake da na Maksimiru šoping još nije gotov, ali dok se spekulira o interesu Nike Kovača za Bartola Franjića navijači na društvenim mrežama jasno pokazuju da nisu zaboravili Argentinca koji je prošle zime bio blizu dolaska u Zagreb

25.6.2022.
13:48
VOYO logo

Dinamo je žestoko krenuo u ovosezonski ljetni prijelazni rok. Prvo je besplatno na Maksimir stigao Josip Drmić, a potom je za 2.5 milijuna kupljen i Robert Ljubičić iz Rapida da bi posljednje pojačanje postao Boško Šutalo. Dinamo je kompletiranje Šu-Šu stoperskog dvojca upotpunio kupovinom u visini od 4 milijuna eura.

Postoje naznake da na Maksimiru šoping još nije gotov, ali dok se spekulira o interesu Nike Kovača za Bartola Franjića navijači na društvenim mrežama jasno pokazuju da nisu zaboravili Martina Ojedu. Perspektivnog argentinskog krilnog napadača koji je bio pred vratima Maksimira prošle zime, ali je zbog niza neobjašnjenih razloga realizacija posla propala u posljednji trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači ga nisu zaboravili, on briljira u Argentini

Šest milijuna eura vrijedno lijevo krilo, Godoy Cruz je otkupio ove zime od Racinga za mizernih 427 tisuća, a Ojeda ugovor sa sadašnjim klubom ima do kraja 2023. godine.

Dinamo je prošle zime nudio pet milijuna za njegove usluge no kao što smo rekli, transfer se nije realizirao. U međuvremenu je Ojeda imao sjajnu polusezonu u kojoj je u 14 utakmica upisao šest pogodaka i pet asistencija te mu je vjerojatno cijena narasla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Upravo zbog svega navedenog mu navijači Dinama posljednjih dana opsjedaju Instagram profil i šalju poruke dobrodošlice.

"Martine, dođi i pokaži nam put", piše jedan od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dođi u Europu, dođi u GNK Dinamo, dođi u Ligu prvaka. Svi navijači jedva čekaju. Vidimo se u Zagrebu", poručio mu je drugi dok većina drugih upisa uglavnom jednostavno poziva Argentinca u Zagreb.

Ima li vatre u ovom slučaju i hoće li se njegov prelazak u modru svlačionicu realizirati ostaje za vidjeti. Uostalom, prijelazni rok je tek počeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo