Evo tko je osvojio ulaznice za utakmicu Vatrenih

Nakon gostovanja u Makedoniji 12. listopada, hrvatska nogometna reprezentacija ponovno će zaigrati u domovini, i to u Osijeku. U utorak 16.

9.10.2012.
9:48
VOYO logo

Hrvatska nastavlja s akcijom 'Brazil'. Nakon teške pobjede protiv Makedonije na Maksimiru (1:0), vrijednog boda na gostovanju u Belgiji (1:1), te punog ulova na gostovanju u Skoplju (2:1) slijedi novi veliki ispit.

Sjajna forma naših nogometaša ulijeva nadu da naši mogu doći do nova tri boda. Potom slijedi susret s Walesom, kojem će domaćin biti osječki stadion Gradski vrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon navijačke blamaže na Poljudu i Maksimiru, iz HNS-a ovoga puta očekuju rasprodan stadion i sjajnu atmosferu. Za prisustvovati osječkom spektaklu Sportski.net je dijelio pet puta po dvije ulaznice, no prije toga ste morali odgovoriti na jedno ne baš preteško pitanje. Pitanje je bilo 'Koliko Brazilaca igra u hrvatskoj reprezentaciji?', a odgovor pod b) 2.

Ulaznice su osvojili:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Dražen Grozdanić, Osijek 2. Bruno Bilić, Slavonski Brod 3. Domagoj Pavlic, Beli Manastir 4. Filip Hrgović, Vukovar 5. Martin Strilić, Osijek

Nagrađeni će karte moći preuzeti na blagajni stadiona u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo