BACI SE LIJEVO: / Sporna utakmica našla se u centru pažnje srpske nogometne javnosti

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Utakmica 11. kola Superlige Srbije između OFK Beograda i Spartaka (2:0) našla se u centru pažnje srpske nogometne javnosti zbog sumnjivih događanja.

28.9.2015.
12:00
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, regularnost ove utakmice dovedena je u pitanje, nakon što je Spartak na travnjak izveo 11 igrača koji se u dosadašnjem dijelu sezone i nisu baš naigrali.

Uz to, prilikom izvođenja jedanaesterca za OFK Beograd, iz daljine se čuje glas nepoznate osobe koja govori da se golman baci lijevo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golman se i bacio u lijevu stranu, a igrač beogradskog sastava bez puno problema postigao je pogodak. Stoga ne čudi što je utakmica izazvala polemike u javnosti, a, prema pisanju pojedinih srpskih medija, predsjednik Sindikata profesionalnih nogometaša Nezavisnost Mirko Poledica rekao je da je dobio naznake da je utakmica namještena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučajnost ili ne?

"Prilikom izvođenja penala za Spartak, u momentu izvođenja penala jasno se čuje glas nepoznatog lica "baci mu se lijevo"... Da li je to neki navijač, predstavnik kluba, da li je sve to slučajno ili nije, to ne znamo... Ali je veoma zanimljivo...", poručio je sindikat profesionalnih nogometaša Nezavisnost putem svoje Facebook stranice.

Tim povodom, FSS će danas odlučiti o eventualnom pokretanju postupka ove utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo