Splitski protest protiv MaxTV-a seli na druge stadione?

Zašto hrvatska nogometna liga, koja je financirana novcem svih nas, nije dostupna svima nama, a ne samo onima koji plaćaju dodatnu uslugu T-coma?

27.10.2011.
10:52
VOYO logo

Osim tradicionalno dobre atmosfere na Poljudu, u kojoj je Torcida pjesmom i žestokim navijanjem gurala Hajduk do nove pobjede protiv Karlovca, splitski navijači na sjevernoj tribini iskazali su veliko nezadovoljstvo zbog činjenice da utakmice ne mogu gledati na javnoj televiziji, nego samo ukoliko su pretplatnici MaxTV-a.

Navijač Hajduka istaknuo je zastavu na kojoj stoji prekriženi znak ekskluzivnog vlasnika prijenosa utakmica hrvatske nogometne lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zastava koju je istaknula Torcida jasan je pokazatelj što navijači u Splitu, a mislim i u ostatku Hrvatske misle o tome. Moj osobni stav, a vjerujem i mnogih, je da se hrvatska nogometna liga ne bi trebala skrivati po kojekakvim privatnim televizijama, posebno zato što se većim dijelom financira novcem građana", rekao nam je jedan ogorčeni navijač Hajduka koji ne propušta utakmice voljenog kluba na Poljudu.

No, njegov problem, kao i mnogih drugih, nastaje kada Bijeli odu na gostovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam gdje gledati susrete Hajduka kada ne igraju na Poljudu. Jednako tako, ja bih kao hajdukovac vrlo rado volio vidjeti kako Dinamo igra u prvenstvu, kao i nogometaše Splita, ali u tome sam onemogućen", istaknuo je.

Borba protiv MaxTV-a započela je u Splitu, a u Torcidi se nadaju i vjeruju da će biti prepoznata i u ostalim navijačkim skupinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što je u Splitu konačno počeo navijački protest. Nadam se da će primjer Torcide slijediti i navijači drugih hrvatskih klubova i da ćemo zajedno pobijediti ovu nepravdu", zaključio je vatreni navijač na kraju.

Vezani članci:

arti-201110261046006 arti-201110250932006 arti-201110250294006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo