Splićani su napokon riješili jedan veliki problem!

Goran Blažević novi je igrač Hajduka. Dojučerašnji vratar kluba sa Šubićevca raskinuo je ugovor sa Šibenikom i kao igrač slobodnih papira pridružio se Splićanima.

11.1.2012.
13:51
VOYO logo

Nakon trakavice oko novog ugovora s Danijelom Subašićem, Hajduk je pronašao rješenje. Novi igrač Hajduka je Goran Blažević, do jučer pouzdani vratar Šibenika.

24-godišnjak je arbitražnim putem raskinuo ugovor sa šibenskim prvoligašem nakon što se dug kluba prema njemu popeo na 350 tisuća kuna. Odmah nakon što je Blažević dobio slobodne papire, Hajduk je krenuo u realizaciju transfera. Problema oko dogovara nije bilo, Bijeli su s novim vratarem potpisali četvrtgodišnji ugovor, a visina ugovora još nije poznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Blažević je karijeru počeo u Hajduku, ali se nije uspio nametnuti pa je svoju sreću preko Trogira i Junaka pronašao u Šibeniku, u kojem je u posljednje dvije sezone doslovno zablistao i kupio si povratnu poljudsku kartu.

"Iznimno sam sretan sto sam se vratio u Hajduk. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i navijača", izjavio je novi poljudski čuvar mreže, prenosi Dalmacija News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blažević bi već ovo proljeće trebao postati prvi vratar Bijelih s obzirom da sada postaje sve jasnije kako će Danijel Subašić na ljeto napustiti Poljud bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo