Splićani se osvetili vicom: 'Gdje je Dinamo najtanji?'

'Gdje je Dinamo najtanji? U Ligi prvaka', spontano je ispalio Ante Vitaić i prouzročio salve smijeha.

16.11.2011.
15:29
VOYO logo

"Zašto hajdukovci često odlaze na svete mise? Zato što jedino u crkvi mogu vidjeti čovjeka u bijelom kako podiže pehar", vic je koji je prenio lokalni podravski tjednik, a kao autora naveo hrvatskog nogometnog suca Zlatka Šimčića.

No, samo dan poslije Splićani su uzvratili istom mjerom, narugavši se Dinamu. Iako osvetu nije servirao nitko iz Hajduka, nego gradskog rivala s Parka mladeži, navijači Bijelih ipak mogu biti zadovoljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak u Splitu gostuje Dinamo, derbi ovoga puta nije na Poljudu, nego u Parku mladeži. Domaćini priliku za bodove vide u padu forme Modrih, koja se već godinama javlja u studenom nakon što ih iscrpe europske i utakmice hrvatske nogometne lige.

Gdje je Dinamo najtanji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Ligi prvaka", spontano je ispalio Ante Vitaić i prouzročio salve smijeha.

Andrija Vuković, kapetan Splita, stao je u obranu trenera i svlačionice nakon što je bivši trener Ivan Katalinić optužio predsjednika kluba Žužula kako ga je smijenio jer mu nije dao slagati momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Katalinićev tajming nije dobronamjeran dva dana prije derbija s Dinamom. U momčadi govorimo samo borba, borba, borba. Dosta nam dvojbi kako igramo s Hajdukom, kako s Dinamom, kao da bi oni trebali izaći iz busa i dobiti 3:0 dojučerašnjeg drugoligaša. Dinamo je svjestan da je ovo teren gdje može posrnuti", tvrdi kapetan.

Glasnogovornik kluba Jerko Trogrlić iznio je papire i dokumente kojima potvrđuje da su Kataliniću isplaćene plaće i premije za izborenu Europu, sve što je bilo potpisano. Priložio je ugovor i potvrdu da mu je isplaćeno 274.623,33 kune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo