SPEKTAKL ZA DINAMOVCA / Proslavio punoljetnost, pa produljio s Dinamom!

Veliki Dinamov talent Ante Ćorić sinoć je u zagrebačkom kvartu Središće na spektakularan način proslavio svoj 18. rođendan. U kafić baru Play održana mu je zabava iznenađenja.

15.4.2015.
11:43
VOYO logo

Ćorić je priznao da je rođendanska proslava bila iznenađenje, a slavljeniku je čestitao i legendarni bivši Dinamov napadač Slaven Zambata.

Tamburaši su svirali velike hitove, između ostalih orio se i onaj stih "Ja zbog žena nisam pio, al' zbog Dinama sam pio...", a gorjele su i baklje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je u jednom trenutku bio na rubu suza. Nakon večeri iz snova i velike fešte Dinamovog 'wunderkinda' očekuje novi veliki dan.

Naime, danas je produljio suradnju s Dinamom i potpisao novi petogodišnji ugovor. Htjeli su ga Everton i veliki Real, ali njegova je želja bila ostati na Maksimiru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim Anti sve najbolje za njegov 18. rođendan, puno ljubavi, zdravlja, uspjeha, veselja, ali i svega onoga što si on sam želi. Javno bih htio zahvaliti i njegovoj obitelji koja nam je ukazala veliko povjerenje, predala nam svoje dijete u ruke. Sretni smo da ćemo igrača ovakvog kalibra, jednog od najvećih talenata u svojoj dobi, do daljnjega ostaviti u Dinamu" kazao je Zoran Mamić, čije riječi prenosi Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo