SPASITELJ DINAMA NAPUŠTA MAKSIMIR? / Informaciju plasirali Meksikanci! Evo što su nam iz kluba poručili o tome

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Konkretnih ponuda za Heriqueza, kao niti za ostale dinamovce, još uvijek - nema.

13.12.2017.
12:13
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Meksičke novine Reforma pišu, pozivajući se na neimenovane klupske izvore, kako je napadač Dinama Angelo Henriquez na korak od prelaska u meksički Atlas, prenosi britanski Goal.com. Razlog tomu su vjerojatno odlasci Matiasa Alustize i Fidela Martineza. Atlas želi ostati respektabilan u napadu, a idealan nogometaš za njih je upravo Dinamov Čileanac.

Ove sezone zabio pet golova

Vijest je itekako zanimljiva. Jer, Henriquez je ove sezone u 20 susreta u kojima je nastupio zabio pet golova, posebno se pamti onaj spasonosni gol u posljednjoj sekundi susreta dana 14. listopada, kad je nadskočio Mateja Baraća koji je na sekundu bio dekoncetriran i majstorski spasio modre poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NASLJEDNIK LUKE MODRIĆA ZA NET.HR OTKRIO TAJNU IZ SVLAČIONICE: ‘U nama se probudio strašan inat, poludjeli smo, eksplodirali’

Kontaktirali smo klub kako bi se uvjerili u istinitost tih i takvih napisa. Poručili su nam kako ne treba čuditi za takve napise jer zanimanja za igrače Dinama ima uvijek i dolaze sa svih strana svijeta. No, konkretnih ponuda za Heriqueza, kao niti za ostale, još uvijek - nema.

Henriquez je u Dinamo došao 2014. godine iz Manchester Uniteda na posudbu. Godine 2015., pisalo se o tome kako postoji mogućnost da se Čileanac, po isteku posudbe, vrati na Old Trafford. No, tad je Dinamo odlučio otkupiti Henriqueza. Koliko se Dinamu taj potez isplatio, o tome se isplati pričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od stroja za golove do razočaranja - i nazad!

Henriquez je, od igrača koji je bio označen kao stroj za golove, postao razočaranje. U prvoj sezoni za Dinamo (2014./15.) Henriquez je zabio sjajnih 27 pogodaka u 35 nastupa. No, potom je upao u krizu i u sljedećih 90 zabio je svega 12 pogodaka.

Završio je na klupi, ispred njega bili su neki drugi napadači poput, primjerice, Hodžića koji je u to vrijeme, znači u sezoni 2016./2017., trpao kao lud(ukupno je te sezone bio zabio 18 golova u 34 susreta u kojima je nastupio). No, ove sezone Henriquez se ponovno probudio, dobivši i titulu spasitelja Dinama. Posebno zbog pobjedničkih pogodaka Hajduku u listopadu ove godine za 2-1 i spomenutom Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti da, prema Transfermarktu, njegova vrijednost procijenjena je na 3 milijuna eura.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo