SPAS U ZADNJI ČAS: / Talentirani napadač Hajduka pronašao novi klub

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotic

Tomislav Kiš će, kako sada stvari stoje, napustiti Hajduk i potpisati za belgijski Kortrijk.

29.8.2015.
21:57
PIXSELL, Miranda Cikotic
VOYO logo

Prema pisanju 24 sata, je napustio hotel s igračima Hajduka, neće biti u kadru za nedjeljnu utakmicu protiv Intera jer će u pratnji menadžera otputovati na završne pregovore i liječnički pregled s belgijskim Kortrijkom.

Image
NOVA LOŠA VIJEST ZA HAJDUK: /

Talentirani napadač odlazi s Poljuda

Image
NOVA LOŠA VIJEST ZA HAJDUK: /

Talentirani napadač odlazi s Poljuda

Kiš putuje Belgiju u dogovoru s klubom, kojem bi trebalo pripasti oko 200 tisuća eura odštete, a prvenstveni razlog odlaska je to što Zagrepčanin ne želi produljiti ugovor koji mu istječe sljedećeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su Bijeli zauzeli stav da igrači koji uđu u zadnju godinu ugovora moraju potpisati novi ugovor ili neće igrati i zbog toga je Kiš, koji nije htio više sjediti na klupi, odlučio otići, a Hajduk mu neće stajati na putu.

Više na posudbama nego u Hajduku

Dan nakon poraza od Slovana (1:0) i ispadanja iz Europe na Poljudu su Kiševi zastupnici tražili od predsjednika Hajduka Marina Brbića raskid ugovora. I dogovor je postignut...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo zadovoljni tretmanom, očekivali smo nakon svega da će Kiš napokon dobiti pravu priliku, ali čini se kako ni ovaj put ništa od toga", kazao je Robert Novosel.

U četiri sezone od dolaska u Split, Kiš je više igrao i zabijao na posudbama u Dugopolju, Gorici i Zavrču nego u Hajduku. Kod Damira Burića je sjano počeo, ali nakon toga se "izgubio". Odlazak u Belgiju za njega je sad novi početak, te se Kiš nada kako će konačno konstantnije zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo