VELIKANI ZARATILI ZBOG OVOG IGRAČA: / Sve je dogovorio s Barcelonom, a danas je prošao liječnički pregled u Realu?!

Image

Španjolska Marca piše kako je branič Alavesa Theo Hernandez prošao liječnički pregled u Realu i postat će igrač "kraljevskog kluba" na kraju ove sezone!

8.5.2017.
14:24
VOYO logo

Dogodio se veliki preokret, a sportski direktor Barcelone Robert Fernandez nije uspio uvjeriti mladog braniča na dolazak na Camp Nou, iako su ga Katalonci označili kako jedan od glavnih ciljeva u nadolazećem prijelaznom roku.

Navodno je presudila Hernandezova želja za igranjem u Realu. Na to nije mogao utjecati ni Atletico Madrid koji je vlasnik njegovog ugovora dok je igrač na posudbi u Alavesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službena objava prije finala Kupa kralja

Real će u Hernandezovom slučaju dobro "zapapriti" Barceloni jer će službeno taj transfer objaviti uoči finala Kupa kralja u kojemu se 27. svibnja sastaju Barcelona i Alaves, i to na stadionu Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

List Marca tvrdi kako je Theo prošao liječnički pregled u bolnici Sanitas - La Moraleja u Madridu. Real je navodno sve dogovorio s Atleticom prošle srijede, nakon prve polufinalne utakmice u Ligi prvaka. Europski prvaci pristali su preplatiti odštetu koja je bila "fiksirana" na 24 milijuna. Real je ponudio okruglih 30 i posao je sklopljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perez je upravo naljutio dva najveća suparnika

Realov predsjednik Florentino Perez povukao je svoj tipični potez, ne samo da je doveo sjajno pojačanje, već je uspio "iz takta" izbaciti najvećeg suparnika Barcelonu.

Theo Hernandez branič je budućnosti, ima 19 godina i može igrati na poziciji lijevog beka i lijevog stopera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo