BRATSKI / Rakitić i Modrić igrali jedan protiv drugoga i podijelili bodove

Image

Nogometaši Seville i Real Madrida odigrali su 1-1 u utakmici 10. kola španjolske LaLige na gotovo do kraja ispunjenom stadionu Ramon Sanchez Pizjuan.

21.10.2023.
21:33
VOYO logo

U vrlo zanimljivom i sadržajnom dvoboju Sevilla je povela u 74. minuti, kad je jedan ubačaj s lijeve strane David Alaba skrenuo u svoju mrežu pod pritiskom Youssefa En Nesyrija koji mu je bio na leđima. Samo četiri minute poslije Real je izjednačio, a pogodak glavom postigao je Dani Carvajal.

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu u dresu Seville i bio među ponajboljim pojedincima, a Luka Modrić je na drugoj strani ušao u igru u 67. minuti.

Real Madrid je na vrhu ljestvice s 25 bodova, tri više od drugoplasirana Girona i četiri više od Barcelone, ali oba sastava imaju utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Getafea i Betisa osvojili su po jedan bod u utakmici odigranoj u madridskom predgrađu, koja je završila rezultatom 1-1. Gosti su poveli golom u prvom napadu na utakmici, a strijelac je bio Marc Roca. Borja Mayoral je u 17. minuti postigao izjednačujući pogodak za Getafe.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj subotnjoj utakmici nogometaši Real Sociedada svladali su Mallorcu s 1-0 (0-0). Brais Mendez je u 64. minuti postigao svoj drugi ligaški pogodak u ovoj sezoni, kojim je njegova momčad došla do nova tri boda.

Real Sociedad se s 18 bodova privremeno popeo na peto mjesto. Betis je s 14 bodova ostao sedmi, a Getafe je s 11 bodova i dalje na 12. mjestu. Mallorca je s osam bodova na 15. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo