ODUŠEVLJENI KAPETANOM /

Marca ne prestaje s hvalospjevima o Modriću: 'Hrvat je vječan, hvala Bogu da smo mu produljili ugovor'

Image
Foto: profimedia

Ugledne španjolske novine naklonile su se hrvatskome maestru

20.10.2024.
10:03
profimedia
VOYO logo

Luka Modrić is on fire! Hrvatski maestro je nakon odličnih partija za Vatrene nastavio oduševljavati i za Real Madrid. Modrić je u utakmici protiv Celte Vigoe postao najstariji igrač u povijesti Kraljeva I taj je rekord obilježio sa stilom. Svojom asistencijom Viniciusu Junioru za pobjednički pogodak 2-1 presudio je utakmicu i (p)ostao heroj Madriđana. Nije stoga trebalo dugo čekati na reakciju španjolskih medija.

Image
LUKITA NE STAJE /

Modrić nezasitan nakon što je Realu donio tri boda: 'Trebamo još pobjeda i titula'

Image
LUKITA NE STAJE /

Modrić nezasitan nakon što je Realu donio tri boda: 'Trebamo još pobjeda i titula'

Španjolska Marca nije mogla prestati s hvalospjevima o hrvatskome kapetanu, a posvetili su nekoliko tekstova o Modrićevoj briljantnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi se ticao njegovog rekorda kao najstarijeg strijelca s naslovom 'Modrić slavi nepobjedivi rekord briljantnom asistencijom Viniciusu'. U njemu, osim što slave dugovječnost Vatrenog i što je s trona srušio legendarnog Ferenca Puskasa, ističu kako je Modrić ušao na teren da pokaže kako je i dalje 'gazda' vezne linije.

'Modrić nije kod Celte ušao samo kako bi postao rekorder, nego kako bi odlučio utakmicu. Celta je izjednačila i Ancelotti je tražio rješenje. Kao i uvijek, to je bio Hrvat. Modrić najbolje igra nogomet u Realu i to se vidjelo čim je ušao i počeo kružiti s loptom. Gol za pobjedu došao je iz njegovih kopački. Modrić je i protiv Celte po tko zna koji put dokazao da je ključni igrač Reala', jedne su od pohvala Španjolaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je Marca izbacila tekst s ocjenama igrača Reala, a tu je Modrić bio glavna zvijezda te ukrao naslov u kojem su se Španjolci naklonili maestru napisavši 'Modrić treba biti vječan'

'Hrvat je postao najstariji koji je nosio Realov dres i usput ga spasio od kiksa. Hrvat je vječan. Njegova mudrost omogućila mu je da nađe slabost u inače sjajnoj Celti, koja je bila bolja od Reala. Ancelotti je morao uvesti Modrića jer Real nije imao završni pas. Ulaskom Hrvata to se odmah promijenilo jer on je našao Vinija za gol', stoji u Marcinom izvještaju s utakmice.

Posebnu je pohvalu dobio u nedjelju ujutro u autorskome članku jednog Marcinih novinara.

'Ancelotti je izmislio sustav i u njemu dao ulogu Tchouaméniju, koju ni on sam nije mogao razumjeti. Na kraju se morao vratiti svojem najstarijem rješenju - Luki Modriću. On mu je donio pobjedu briljantnom asistencijom Viniju', stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hvala Bogu da su mu produljili ugovor! Zato što Real ove sezone igra nogomet samo onoliko kolika ga može proizvesti Modrić. Večeras je postao najstariji igrač u povijesti Reala, iako izgleda kao klinac. Luka prema trajanju svojeg ugovora ne bi u Realu trebao dočekati 40. Ali, time kako igra, zaslužuje novi ugovor, a Real ga treba', zaključile su španjolske novine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitav spektakularni PFL Superfights event možete u reprizi gledati na platformi Voyo

POGLEDAJTE VIDEO: Ngannou se rasplakao zbog pokojnog sinčića koji je umro sa 15 mjeseci

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo