VIDEO: / Mourinho u 'špijunskoj misiji' uhvaćen u laži?

U nedostatku ljepših vijesti iz Reala, madridski novinari se zabavljaju činjenicom da Mourinho nije išao na gala večeru u Zürich te tvrde da imaju dokaz da je lagao.

8.1.2013.
18:19
VOYO logo

Podsjetimo, Mourinho je odlučio zaobići u Zürich i proglašenje najboljeg nogometaša, trenera i momčadi u 2012. godini, a novinarima je rekao kako mora raditi jer Real u srijedu očekuje uzvratna utakmica osmine finala Kupa Kralja protiv Celte Vigo.

Eminentni nogometni portal Goal.com je u ponedjeljak uoči dodjele nagrada, na kojoj je trener Reala bio jedan od konkurenata za trijumf, objavio kako Mourinho ne želi ići zbog napetih odnosa s Ikerom Casillasom i Sergiom Ramosom, a AS je poslao svoje novinare u 'špijunsku misiju' te su ga snimili kako u Madridu kako gleda trening svog sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zürichu su tako realovce predstavljali predsjednik Florentino Perez, Iker Casillas, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Xabi Alonso i Marcelo, a prvom čovjeku Kraljevskog kluba ovaj potez Mourinha navodno nije najbolje 'sjeo', dok mu je AS poručio da je lažljivac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo