ŠPANJOLCI SE POKLONILI MODRIĆU: / 'On je ispred svih u Real Madridu'

Image
Foto: AFP

Španjolski dnevni sportski list AS piše o Luki Modriću dan nakon pobjede Reala protiv Eibara (0:2).

30.11.2015.
18:37
AFP
VOYO logo

" dobro zna tko mu je najpotrebniji igrač, kako u sredini tako i na cijelom terenu, stoga je Luku ove sezone zamijenio čak pet puta, a dva puta je ušao s klupe. To nije ništa čudno jer Benitez ne može riskirati Modrićevu ozljedu kao prošle godine kada je u periodu njegovog izbivanja Real ispustio prvo mjesto i ispao iz Kupa Kralja. Hrvata krasi sjajna kreativna igra i izvrsna vizija igre na terenu", piše AS i nastavlja sa hvalospjevima.

Image
VRHUNAC IRONIJE: /

Evo koji su nadimak Modrić i društvo dali Benitezu

Image
VRHUNAC IRONIJE: /

Evo koji su nadimak Modrić i društvo dali Benitezu

"Modrić sve što radi na terenu radi dobro. Jučer je njegova teledirigirana lopta za Garetha Balea ostavila je domaćine u zaostatku netom prije poluvremena. Hrvatova igra jučer bila je puno više od puke asistencije, on je još jednom bio srce Realove igre, te je imao loptu u posjedu 112 puta, najviše ove sezone“, nastavlja se u tekstu AS-a koji tvrdi da Modrić vuče sve konce u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Brojke sve govore

O tome najbolje svjedoče i brojke. Naime, statistika otkriva kako je Modrić ove sezone odigrao 17 utakmica, a propustio je samo gostovanje Levantea na Bernabeuu. Prosječno je po utakmici imao 71 dodavanje uz 91% preciznosti, po čemu je od njega bolji tek njemački reprezentativac Toni Kroos s 93% točnih dodavanja. Međutim, ono u čemu je Hrvat jedinstven su ukradene lopte kojih ima 6.6 po utakmici, kao i 2.3 presječene lopte.

"Iako je Casemiro ove sezone dobio brojne pohvale zato što je sjajno povezao obranu i napad Reala, ali njegova statistika je lošija od Modrićeve. Jer, Casemiro ima 4,75 ukradenih lopti po utakmici, a točnost dodavanja mu je 71 posto. Niti Isco (3,8 ukradenih lopti i 83 posto točnih dodavanja), a ni James Rodriguez (2,43 ukradenih lopti i 85 posto točnih dodavanja) ne mogu nadmašiti Realov broj 14", zaključuje madridski dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo