VIDEO: / Utakmica za pamćenje - rezultat 10:0

U jednoj od najiščekivanijih utakmica Kupa konfederacija Španjolska je u Rio de Janeiru očekivano potopila nogometne amatere s Tahitija s visokih 10:0.

21.6.2013.
9:26
VOYO logo

Susret 2. kola skupine B nije se iščekivao zbog eventualne neizvjesnosti, već zbog pitanja s kolikom razlikom može "furija" svladati uvjerljivo najlošiju reprezentaciju Kupa konfederacija. Rezultat je u konačnici bio prilično 'katastrofičan', no Tahićani su se sjajno držali do 31. minute utakmice kada je Španjolska "B reprezentacija" postigla svoj drugi pogodak.

Nakon toga je vjerojatno ponestalo snage kod nogometaša Tahitija, koji su u narednih 60 minuta primili još osam komada, te ušli u nogometne knjige kao reprezentacija protiv koje je ostvarena najveća pobjeda u povijesti natjecanja. Fernando Torres zabio je četiri komada, te pritom promašio jedanaesterac, David Villa tri, David Silva dva, dok se jednom u strijelce upisao Juan Mata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, zanimljivije vjerojatno od same utakmice bila je nevjerojatna podrška brazilskih navijača reprezentaciji Tahitija. Od prve do posljednje sekunde navijalo se i urlalo na svaki dobar potez Tahićana, dok se žestoko fućkalo u trenucima kada je loptu u posjedu imala Španjolska.

Uoči početka utakmice kompletna se klupa Haitija uputila prema španolskoj klupi, te je iskoristila jedinstvenu situaciju da se rukuje s igračima poput Andresa Inieste, Xavija, Ikera Casillasa itd...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je i više nego očito da su Tahićani bili jako impresionirani najboljom reprezentacijom svijeta, no unatoč tome su ostavili sve na travnjaku ne bi li postigli jedan pogodak. Nažalost, "furija", kako se i najavljivalo, nije imala milosti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo