ŠPANJOLCI PIŠU KAKO JE KOVAČIĆ U PROBLEMIMA: / Hrvat im odgovorio maestralnim potezom koji je raspametio fanove

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Mateo Kovačić genijalno je asistirao Theu Hernandezu, kojeg je u kaznenom prostoru srušilo novo pojačanje Manchester Uniteda koje je došlo iz Benfice, Victor Lindelöf.

24.7.2017.
11:49
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Dogodilo se to u 68. minuti noćašnjeg prijateljskog susreta između Reala i Manchester Uniteda u kalifornijskoj Santa Clari u sklopu “Kupa prvaka”, koji se igra po Americi u sklopu priprema za novu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MODRIĆ DEBITIRAO S DESETKOM: United srušio Real nakon jednih od najgorih raspucavanja penala ikad

Hernandez odlično utrčao okomito u prazni prostor

Mateo Kovačić je dobio jednu loptu, na lijevoj strani napada Reala uočio je Hernandeza kako utrčava i kako ima puno prostora. Kova je majstorski između trojice dodao svom suigraču koji je primio loptu u kaznenom prostoru, ali u tom trenutku srušio ga je Lindelöf, švedski reprezentativni branič rodom iz Västeråsa koji se svidio Joseu Mourinhu koji ga je na kraju i potpisao ovog ljeta.

Lindelöf je zakasnio kod intervencije i neoprezno srušio Hernandeza koji je nezgodno pao. Izgledalo je to ružno, ali sve je na kraju bilo u redu s Hernandezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PANIKA U REALU ZBOG – KOVAČIĆA: Zidane nagovarao Hrvata da ostane, Bilić radi dodatne probleme Francuzu

United slavio nakon lutrije jedanaesteraca

Penal je realizirao Casemiro za 1-1. Inače, United je slavio protiv Reala boljim izvođenjem jedanaesteraca (1-1 regularni dio, 2-1 za penale, sedmorica od desetorice su promašili penale, a među njima je bio i Kova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Španjolci, točnije Marca, proteklih su dana pisali o tome kako je Kovačić u nezavidnoj situaciji zbog velike gužve u veznom redu. Marca je istaknula kako postoji za Hrvata nada da će se za Kovačića ‘u deset mjeseci i borbi za šest titula’ pronaći mjesta u rotaciji Zinedine Zidanea, ali i napominje da u gužvi u veznom redu koju čine Toni Kroos, Luka Modrić i Isco i novopridošli Ceballos, odnosno Marcos Llorente, Kovačić predstavlja najslabiju kariku.

Image
'KOVAČIĆ JE NAJSLABIJA KARIKA': /

Španjolci najavljuju teške dane za hrvatskog veznjaka Real Madrida

Image
'KOVAČIĆ JE NAJSLABIJA KARIKA': /

Španjolci najavljuju teške dane za hrvatskog veznjaka Real Madrida

Gužva u veznom redu Reala

Navodi se da će u svojoj trećoj sezoni u klubu Kovačić biti konkurent za mjesta koja zauzimaju Kroos i Isco dok će iz Betisa dovedeni, gore spomenuti Ceballos, konkurirati za Modrićevu poziciju, a Llorente nastojati izgurati Casemira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti i kako je nedavno Zidane uvjerio Matea Kovačića da ne razmišlja o odlasku sa Santiago Bernabeua. Talentirani hrvatski reprezentativni veznjak je zbog spomenute prevelike konkurencije, straha od premalo minuta i neigranja, počeo razmišljati da potraži novi klub.

To je itekako bilo zabrinulo Zidanea koji je onda potom u Los Angelesu na pripremama razgovarao s Hrvatom i uvjerio ga kako je on potreban momčadi i kako će svi u nadolazećoj sezoni dobiti priliku. Kovačić je nakon toga odlučio ostati u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo