Play ponuda

ŠPANJOLCI OTKRILI VELIKU ISTINU: / Je li ovo pravi razlog zbog kojeg je propao Srnin transfer iz snova?

Image

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna već je nekoliko tjedana jedna od glavnih tema španjolskih medija.

24.1.2017.
17:29
Play ponuda

O njegovu transferu iz Šahtara u Barcelonu pisali su gotovo svi tvrdeći u jednom trenutku da je to gotova stvar. Međutim, Srna se prije deset dana po prvi put oglasio o ovoj temi te je pojasnio zašto nije prihvatio ponudu katalonskog velikana.

"Poslušao sam svoje srce i ostao u Šahtaru. Nije mi žao jer znam da sam donio ispravnu odluku, nije mi žao. Ne bi bilo profesionalno komentirati Barceloninu ponudu. Najvažnije je što sam odlučio, ostajem u Šahtaru", rekao je Srna svojevremeno.

No, španjolska Cadena SER nije zadovoljna njegovim riječima pa su oni pronašli 'pravi' razlog propasti ovog transfera.

Naime, tvrde kako je krivac vlasnik ukrajinskog kluba Rinat Ahmetov. Prema njima Srna je već bio dogovorio detalje ugovora te je već spremio kofere za put, ali je onda njegov šef prekršio obećanje koje mu je dao.

Kada je krenula priča oko njegova odlaska u Barcelonu Ahmetov je rekao kako mu neće praviti probleme zbog zasluga koje ima u klubu te će ga, s obzirom da mu ugovor istječe na ljeto, pustiti bez odštete. Što je bio jedan od zahtjeva Barcelone s obzirom da im je budžet za siječanjski prijelazni rok ograničen .

Na koncu, Ahmetov je prekršio obećanje te je zatražio odštetu, tvrdi Cadena SER, te je na taj način praktički blokirao njegov transfer.

Barca je navodno pokušala osigurati financije prodajom Aleixeja Vidala , no taj im plan nije uspio te su odustali od svega.

Kako je Srna u odličnim odnosima s Ahmetovim odlučio je okončati ovu priču bez ulaženja u sukob s čovjekom kojeg smatra drugim ocem.

Play ponuda
Play ponuda