Travnjak na kojem će igrati Hrvatska u katastrofalnom stanju!

Predstojeće subote na rasporedu je veliki europski okršaj nogometnih velesila, Engleske i Italije, na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, točnije Manausu.

11.6.2014.
11:10
VOYO logo

Međutim, Arena Amazonia nalazi se, točnije njen travnjak, u katastrofalnom stanju. Tako barem tvrdi novinska agencija AFP, a to se jako dobro može iščitati i iz fotografija s tribina.

"Travnjak je loš. Na nekim mjestima nema dovoljno trave. Teren je kvrgav i na nekim mjestima oštećen. Trenutno ni sve linije terena nisu označene", napisao je jedan od novinara agencije. Radovi su i dalje u punom jeku, a neke od stvari koje do subote trebaju radnici dovršiti su sigurnosni ulazi na stadion i svlačionice za igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stadion u prašumi otvoren je prije svega dva mjeseca, a prima malo manje od 40 tisuća gledatelja. Izgradnja je Brazilce koštala gotovo 200 milijuna eura, a koju će svrhu stadion u prašumi imati nakon SP ostaje nepoznato.

Arena Amazonia će ugostiti četiri utakmice u skupini, a jedna od njih bit će i ona između Hrvatske i Kameruna 19. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/3zpIjOViIKA

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo