Kaos na ulicama prije utakmice Hrvatske: Glavna zvijezda već otkazala nastup!

Djelatnici metroa u Sao Paulu izglasali su ove nedjelje nastavak štrajka.

9.6.2014.
11:01
VOYO logo

Štrajk javnog prijevoza već je izazvao pravi mali kaos u najvećem brazilskom gradu, a predviđa se da bi u četvrtak, kada je na rasporedu otvorenje i utakmica Brazila i Hrvatske, kaos mogao doseći svoj vrhunac.

Brazilska vlada smatra štrajk ilegalnim, no djelatnici, nezadovoljni radom te vlade, ga zasada provode bez obzira na moguće posljedice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigla je još jedna razočaravajuća vijest za organizatore otvaranja. Američka pjevačka zvijezda Jennifer Lopez odustala je od nastupa na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva, svega četiri dana prije početka.

//www.youtube.com/embed/TGtWWb9emYI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

J-Lo neće sudjelovati u otvorenju prvenstva, koje će se dogoditi neposredno prije utakmice Brazila i Hrvatske, a službeno je objašnjenje 'zbog produkcijskih razloga'.

Ona je zajedno s planetarno poznatim reperom Pitbullom i nekolicinom brazilskim izvođača snimila službenu pjesmu Svjetskog prvenstva "We Are One", ali ju, kako je objavio organizator, neće na koncu izvesti. Tko će ju zamijeniti zasada nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/6OBWSX-2c08

Tri dana uoči otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva u najvećem brazilskom gradu i poprištu prvog dvoboja traje štrajk i sukobi s policijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija se obračunala sa štrajkašima u najvećem brazilskom gradu pred početak Svjetskog nogometnog prvenstva. U Sao Paulu od četvrtka štrajkaju radnici u metrou što izaziva kaos u jednoj od najzagušenijih metropola u svijetu. Iako je sud naredio povratak na posao sindikati su odlučili štrajk produžiti neograničeno. I dok štrajkaši traže povećanje plaće od 12 posto, predsjednica Brazila Dilma Rousseff rekla je da neće dozvoliti da nasilni prosvjedi ometu SP. Corinthians Arena, stadion na kojem bi za tri dana SP trebali otvoriti Brazil i Hrvatska nalazi se u predgrađu i teško je dostupna navijačima bez javnog prijevoza.

Dopisnici javljaju kako u gradu ali i cijeloj zemlji među građanima vlada ogorčenje troškom i ponašanjem vlasti vezanim uz organizaciju natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo