MISLAV NI NA KLUPI / Southampton bez Ćaleta-Cara i Oršića do boda na Old Traffordu: Arsenal novom uvjerljivom pobjedom juri prema naslovu

Image
Foto: Profimedia

Uvjerljivom i poletnom igrom nogometaši Arsenala su pobijedili i u 27. kolu engleske Premier lige, kao gosti su s 3-0 bili bolji od Fulhama.

12.3.2023.
17:15
Profimedia
VOYO logo

Već u 15. minuti Arsenal je poveo, ali je pogodak poništen zbog zaleđa. No, bila je to tek kratka odgoda veselja gostujućih igrača koji su u idućih deset minuta postigli dva pogotka i time trasirali put prema novom slavlju. Udarcima glavama pogađali su Brazilci, Gabriel u 21. te Martinelli u 26. minuti.

Image
POTPISAO UGOVOR /

Kao igrač Hajduka igrao na SP-u u Brazilu: Poljud napustio za dva milijuna eura, a sada se vratio u hrvatski nogomet

Image
POTPISAO UGOVOR /

Kao igrač Hajduka igrao na SP-u u Brazilu: Poljud napustio za dva milijuna eura, a sada se vratio u hrvatski nogomet

Do kraja poluvremena nastavljena je inicijativa gostiju, a pobjeda je osigurana u nadoknadi prvog dijela kada je za 3-0 pogodio Norvežanin Odegaard. U nastavku susreta Arsenal je smirio s napadima i rutinski sačuvao veliku prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je vratio prednost od pet bodova koju ima u odnosu na drugoplasirani Manchester City.

Na Old Traffordu su Manchester United i Southampton odigrali 0-0, s tim da je od 34. minute Manchester United imao igrača manje na travnjaku nakon izravnog crvenog kartona Casemira zbog grubog starta. Pogotovo u nastavku susreta nizale su se prilike na obje strane. Tresao se okvir vrata na obje strane, gostujući igrač Walcott je imao situaciju jedan na jedan s De Geeom, no do kraja se mreže nisu tresle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz cijelu utakmicu hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car je ostao na gostujućoj klupi za pričuve, dok Mislava Oršića nije bilo u kadru momčadi. Unatoč ovom bodu Southampton je i dalje ostao na posljednjem mjestu ljestvice.

Drugi je ovo ligaški kiks Manchester Uniteda nakon 0-7 u prošlom kolu na Anfieldu protiv Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remizirali su također West Ham i Aston Villa koji su odigrali 1-1. Gosti su poveli golom Watkinsa u 18. minuti, dok je osam minuta kasnije izjednačio Benrahma koji je pogodio s bijele točke.

U posljednjem susretu nogometaši Newcastlea su pred svojim navijačima pobijedili Wolverhampton 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratio se time Newcastle na peto mjesto ljestvice, preskočio je Liverpool. Domaćin je poveo u 26. minuti kada je pogodio Šveđanin Isak. S minimalnih 1-0 Newcastle je vodio sve do 70. minute kada je strijelac za 1-1 bio Hee-Chan Hwang. No, kratko su gosti imali jedan bod u džepu. Paragvajac Almiron, koji je u igru ušao deset minuta ranije, zabio je pogodak vrijedan tri boda Newcastlea u 79. minuti.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo