ŠOU GAMEIRA USRED GIJONA: / Uzeo je stvar u svoje ruke, u pet minuta sam riješio pitanje pobjednika i ušao u povijest

Image
Foto: AFP, MIGUEL RIOPA

U 23. kolu La Lige, Atletico Madrid u subotu poslijepodne pobijedio je u gostima Sporting Gijon 4-1 i tako zadržao priključak za vrhom.

18.2.2017.
15:47
AFP, MIGUEL RIOPA
VOYO logo

Rojiblancosi nisu smjeli kiksati u Gijonu jer bi u protivnom izgubili priključak za vrhom. S takvim razmišljanjem i ambicijama doputovali su ovaj prekrasni grad na moru. U ovom dvoboju prvi je poveo Atletico. Dogodilo se to u 46. minuti kad je Carrasco zabio za 1-0. Samo tri minute poslije, vatreno otvaranje drugog poluvremena ovog dvoboja nastavio je Alvarez koji je bacio domaće navijače u trans za 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takav rezultat na semaforu je stajao sve do 85. minute, kad je na scenu stupio sjajni Kevin Gameiro koji je u razmaku od samo pet minuta postigao tri gola čime je prelomio pitanje pobjednika. Bio je ovo najbrži hat-trick u povijesti španjolskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, Gameiro je otkrio da mu je nedavno preminula baka i njemu je posvetio svoje golove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam jer smo odigrali dobru utakmicu, golovi su za moju baku, izgubio sam je ovaj tjedan, puno razmišljam o njoj," rekao je Gameiro za Bein Sports.

Ovaj susret donio je sudar dva Hrvata. Atleticovog Šime Vrsaljka i Sportingovog Duje Čopa. Vrsaljko je odigrao cijelu utakmicu za goste, na poziciji desnog bočnog, a drugi član Vatrenih Čop je ušao je u igru u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo