ŠOU ANGELA DI MARIJE NA STADE AUGUSTE BONALU: / Argentinac zabio svoj prvi hat-trick nakon osam godina

Image
Foto: AFP

Angelo Di Maria postigao je svoj prvi hat-trick u PSG-u u svim natjecanjima, ali i prvi od veljače 2010. godine kada je igrao u Benfici.

6.2.2018.
23:38
AFP
VOYO logo

I bez najskupljeg nogometaša današnjice Neymara, PSG je u utorak navečer bez problema odradio gostovanja kod Sochauxa i pobjedom od 4-1 se plasirao u četvrtfinale domaćeg kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je poveo već na samom početku utakmice, točnije nakon samo 50-ak sekundi igre. Veliko ovosezonsko pariško pojačanje, sjajni Nijemac Draxler, doveo je loptu pred šesnaesterac domaćih nogometaša, poslao desno za brzonogog i ubojitog mladog Francuza Mbappéa koji je nabacio u peterac odakle je Angel Di Maria glavom pogodio mrežu za 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Sochaux je u 13. minuti izjednačio preko Martina nakon jedne loše reakcije Kurzawe i Verrattija u obrani. Prednost PSG-u je vratio Cavani u 28. minuti. Di Maria je poveo napad po lijevoj strani, Kurzawa je ubacio pred gol Soushauxa, a Urugvajac ju je dočekao na drugoj vratnici i ugurao u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG TVRDI DA NEYMAR SIGURNO OSTAJE, A NAHVALIO GA JE RONALDO: ‘Približava se Zlatnoj lopti’

Uslijedila su dva Di Marijina pogotka. Najprije je zabio u 58. minuti nakon Verrattijevog dodavanja, a točku na i pobjede stavio je u 62. minuti nakon što je Cavanijev odbijanac pospremio u gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je to Di Marijin hat-trick u PSG-u u svim natjecanjima, ali i prvi od veljače 2010. godine kada je igrao u Benfici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je u 90. minuti ostao s desetoricom na terenu jer je isključen Trapp, a trener Parižana Unay Emery iskoristio je sve izmjene pa je na gol morao stati Dani Alves, koji je do kraja utakmice ipak, uz pomoć obrane, uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo