'SPREMNI SMO' /

Sopić uoči uzvrata protiv Rumunja: 'Znamo što nam je činiti, samo prolaz se piše'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

'Od prve minute ćemo krenuti po ono što svi navijači Rijeke i cijela Hrvatska od nas i očekuju'

31.7.2024.
14:54
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka u četvrtak od 20 sati igra uzvratnu utakmicu drugog pretkola Europske lige. Na Rujevicu iz Rumunjske stiže Corvinul Hunedoara nakon prve utakmice koja je završila bez golova.

Image
SOPIĆ U PROBLEMIMA /

Rijeka spremila senzacionalni transfer: Veznjak napušta HNL za tri milijuna eura

Image
SOPIĆ U PROBLEMIMA /

Rijeka spremila senzacionalni transfer: Veznjak napušta HNL za tri milijuna eura

"Očekuje nas prva utakmica pred domaćom publikom, otvaranje sezone. Znamo što nam je činiti, moramo pobijediti da bismo prošli u iduće kolo. Ova momčad je spremna za to, jednostavno moramo odigrati prepoznatljivu utakmicu i stvarati prilike koje će dovesti do golova jer samo prolaz se piše", istaknuo je trener Rijeke Željko Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječka momčad u srazu protiv Corvinula bit će lišena usluga Veldina Hodže i Brune Gode, ali dobra vijest je povratak u kadar Stjepana Radeljića i Nike Galešića.

"Završnica je bila problem, ali još više je problem bio što se radilo o prvoj utakmici u sezoni. Previše smo komplicirali oko 16 metara, nismo napadali dubinu. Analizirali smo sve, pogledali ponovno utakmicu i uz dužno poštovanje prema suparniku, koji ima kvalitetu iznad ranga u kojem igraju, puno će se pitati nas. Od prve minute ćemo krenuti po ono što svi navijači Rijeke i cijela Hrvatska od nas i očekuju", poručio je Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je najavio i veznjak Dejan Petrovič.

"S njihove strane možemo očekivati sličnu utakmicu kao i u Rumunjskoj, čvrstu u kojoj će čekati prilike iz kontranapada. Moramo biti bolji, dominantniji i iskoristiti prilike koje ćemo imati. Naravno, veselimo se i što ćemo ponovo igrati pred svojim navijačima", rekao je Petrovič te dodao:

"Nakon dugo vremena prošao sam cijele pripreme bez nekih problema. U igri smo promijenili neke stvari, trebat će nam malo utakmica da sve sjedne na svoje mjesto i bude još bolje. Veselimo se novoj sezoni i novim dokazivanjima koja nas očekuju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo