SOLARI PRIJETI MAMIĆU I DRUŠTVU UOČI VELIKOG FINALA: / 'Znamo što su radili protiv Rivera, ovaj put im to neće proći'

Image
Foto: AFP

Europski prvak ima priliku po treći put u nizu osvojiti Svjetsko klupsko prvenstvo.

22.12.2018.
13:04
AFP
VOYO logo

Trener Real Madrida SantiagoSolari u subotu će imati priliku osvojiti prvi trofej otkako je prije dva mjeseca sjeo na klupu europskog prvaka. Madriđane u 17:30 čeka finale Svjetskog klupskog prvenstva protiv Al Aina Zorana Mamića.

Arapski prvak iznenadio je svijet kada je sredinom tjedna u polufinalu slavio nakon jedanaesteraca protiv River Platea i sada imaju priliku zagorčati život Modriću i društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni će igrati na svoj način. Svoje napadača pokušat će iskoristiti što bolje mogu, bit će defanzivno čvrsti i opasni iz prekida", kazao je Solari i nastavio.

Veliko postignuće

"Također, pokušat će ometati našeg vratara, kao što su radili protiv Rivera, ali se nadamo da im ovaj put to neće proći", dodao je Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Al-Ain's coach Zoran Mamic gives his instructions during the second round match of the FIFA Club World Cup 2018 football tournament between Tunisia's Esperance Tunis and Kashima Antlers and Abu Dhabi's al Ain at the Hazza Bin Zayed Stadium in Abu Dhabi, the capital of the United Arab Emirates, on December 15, 2018. (Photo by Giuseppe CACACE / AFP)

Nakon što su osvojili tri Lige prvaka u nizu, Madriđani su u prilici po treći put zaredom okititi se naslovom svjetskog prvaka.

"To bi bilo veliko postignuće. Teško je iz godine u godinu ponavljati takav uspjeh i velika odgovornost leži na nama. Ovo je nogomet ne možete vječno biti prvi", kazao je Solari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međutim, smatram kako je vrlo teško na pravi način vrednovati uspjehe Madrida u posljednjih pet godina. Pokušat ćemo doći do novog trofeja u subotu. Klub je puno toga uložio kako bi momčad igrala u finalima", istaknuo je Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo