'Dinamo je bolestan, trenutno mu nema pomoći'

'Rotirali su se treneri u krug, vrtjeli igrači, nema se više što promijeniti u klubu osim uprave.

24.10.2013.
10:38
VOYO logo

"Dinamo je bolestan, trenutno mu nema pomoći. Sve je jasno gdje je žarište problema", rekao je Šokota. Pod žarište je bivši napadač Dinama mislio na klupsku upravu i predsjednika Zdravka Mamića.

"Naravno. Rotirali su se treneri u krug, vrtjeli igrači, nema se više što promijeniti u klubu osim uprave. Oni više gotovo i ne mogu ništa poduzeti, teško mogu s klubom napraviti bolje", kazao je Šokota i na pitanje djeluje li mu Mamićev odlazak kao nemoguća misija dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se stalno da je to moguće, treba biti optimist. Navijačima je teško gledati klub u ovakvom stanju."

Dinamo u četvrtak dočekuje PSV, s porazom bi otišla posljednja slamka spasa za europsko proljeće. Ima li Dinamo uopće pravo nadati se bodovima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je sve moguće, ali s obzirom na rezultate, formu i sve događaje u klubu, teško se možemo nadati dobrom rezultatu. Dinamo ima dobre igrače, stigli su neki klasni nogometaši preko ljeta, ali očito ih nije imao tko posložiti, te je rezultat izostao. Teško se sada u krizi vaditi protiv PSV-a, koji je tradicionalno jedna od boljih europskih momčadi, pogotovo jer će tribine biti prazne."

Pa, Dinamove utakmice su slabo posjećene, a navijači s tribina uglavnom negoduju. Možda i to nije tako loše?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa, dobro ste to rekli. Možda neće biti pritisak s tribina jer uvredama protiv uprave kluba zapravo su najviše izloženi igrači. Tko zna, možda stvarno to pomogne igračima da lakše odigraju protiv Nizozemaca."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo