ŠOK ZA PRVAKA: / Trećeligaš s igračem manje izbacio Leicester iz FA kupa, navijači utrčali na travnjak

Image
Foto: AFP

Nakon prvog iznenađenja u osmini finala FA kupa i ispadanja Burnleya od petoligaša Lincolna (1-0), dogodilo se i drugo.

18.2.2017.
19:53
AFP
VOYO logo

Aktualni prvak Leicester, koji se u Premier ligi ove sezone bori za opstanak, ispao je u subotu u Londonu od trećeligaša Millwalla.

APSOLUTNA SENZACIJA: Petoligaš izbacio premierligaša iz FA Cupa i šokirao čitavu Englesku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći sastav Millwala od 52. minute imao je igrača manje, na kraju je ipak trijumfirao golom Cummingsa koji je šokirao lisice, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka navijači Millwalla nisu trebali pozivnicu da utrče na travnjak i ovaj veliki uspjeh za njih proslave sa svojim junacima, ističe novinar Guardiana.

Navijači Millwalla inače spadaju u najagresivnije navijače na otoku koji iza sebe imaju ćitavu povijest huliganskih ispada i tučnjava, što s protivničkim huliganima, što s policijom. Među navijačima koji su trčali na teren viđeni su i jedna baka s unukom kako nešto dobacuje pristalicama Leicestera i zadirkiva ih zbog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem subotnjem susretu osmine finala FA Cupa, drugoligaš Wolverhampton Wanderers od 18 sati igra kod kuće protiv vodeće momčadi Premier lige Chelseaja. U nedjelju su na programu susreti Fulham - Tottenham i Blackburn Rovers - Manchester United, a u ponedjeljak petoligaš Sutton United dočekuje Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo