ŠOK ZA NIZOZEMSKOG VELIKANA: / Golijada Borussije (M) i razočaranje za Ajax koji neće igrati u Ligi prvaka

Image
24.8.2016.
23:11
VOYO logo

Nakon 3-1 protiv Young Boysa u prvoj utakmici, Borussia (M) bila je još uvjerljivija u uzvratu pred svojim navijačima kojima je na dolasku zahvalila 6-1 pobjedom uz po tri pogotka Thorgana Hazarda, mlađeg brata Chelseajevog igrača Edena, i Raffaela. Yoric Ravet bio je jedini strijelac za gostujuću momčad, a svojim je pogotkom smanjio na 1-5.

https://vid.me/se0g

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City je glavninu posla obavio u prvoj utakmici kod bukureštanske Steaue pa je pred svoje navijače donio 4-0 pobjedu i praktički osiguran prolazak u Ligu prvaka. Potvrdio ga je Fabian Delph u 56. minuti za 1-0, odnosno konačnih 5-0 za sastav na čijoj je klupi Josep Guardiola.

https://vid.me/RY5r

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalje će i Kopenhagen kojem je 1-1 kod ciparskog APOELA bilo dovoljno da uz minimalnu 1-0 pobjedu kod kuće slavi veliki uspjeh. Omogućio je to danskoj momčadi Santander pogotkom iz 86. minute kojim je poništio uvodno vodstvo domaćina ostvareno preko Sotirioua.

Za iznenađenje večeri pobrinuo se ruski Rostov koji je iz Amsterdama donio 1-1 protiv Ajaxa, a onda napunio mrežu nizozemskog kluba u 4-1 pobjedi. Azmoun, Erohin, Noboa i Poloz upisali su se među strijelce, a potom prepustili utješni pogodak gostima. Zabio ga je Klaassen s bijele točke u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/xwVu

Doigravanje - Liga prvaka

Manchester City - Steaua 1-0 (5-0) Rostov - Ajax 4-1 (1-1) Borussia M. - Young Boys 6-1 (3-1) APOEL - Kopehagen 1-1 (0-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo