Senzacija za kraj godine: Pada najveći transfer u povijesti nogometa?

Gareth Bale odlazi iz Madrida i ruši novi rekord? Sve je moguće, pa tako i da Real proda svoje najskuplje pojačanje i još u cijeloj priči i masno zaradi.

23.12.2014.
9:28
VOYO logo

Manchester United želi dovesti Velšanina i navodno je Real već odbio Unitedovu ponudu od 90 milijuna eura. Ništa čudno, jer su ga platili deset milijuna više. Uz to, Bale ima u ugovoru i odštetnu klauzulu od milijardu eura i Real ga nema namjeru prodati. Može otići tek ako ponudite suludu svotu.

No, United ne odustaje i prema najavama je spreman ponuditi 120 milijuna funti (153 milijuna eura) za jednog od najbržih nogometaša svijeta. Barem tako tvrdi španjolski AS, koji tu priču dovodi na naslovnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno je sigurno, Velšanin je sretan u Madridu, jedan je od ključnih igrača velikog stroja koji se zahuktao i melje suparnike i nema razloga da napusti 'kraljevski klub'. Trebao bi se dogoditi veliki preokret u španjolskoj metropoli da Bale pomisli na odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sumnjamo da je i Realu prijeko potreban novac ali svota od 153 milijuna eura za jednog igrača je nevjerojatna i Real sigurno može pokrpati Baleov odlazak i fino zaraditi.

Kako bilo, ovaj blagdanski tjedan trebao je proći mirno na nogometnoj tržnici, a Španjolci su se pobrinuli za potencijalnu 'bombu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo