Šok za Dinamo: Splićani razbili zagrebačku elitu!

Juniori RNK Splita plasirali su se u polufinale Kupa nakon što su i u uzvratnoj utakmici pobijedili Dinamo (2:0), te su s ukupnih 4:1 izbacili Zagrepčane iz daljenjeg natjecanja.

25.3.2011.
10:31
VOYO logo

Iako se na utakmicama naših prvoligaša obično skupi tek nešto više od petstotinjak gledatelja, dvoboj juniora RNK Splita i Dinama došlo je pogledati čak 1.200 ljudi, piše Dalmacija News.

Split je i u prvoj utakmici slavio u Zagrebu s 2:1, te je uoči uzvratnog dvoboja slovio kao favorit u srazu s Dinamom u Parku mladeži. Domaćini su već od prve minute stisnuli Modre u svoju polovicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 12. minuti Ante Rebić je izborio jedanaesterac, a Splićane s bijele točke u vodstvo dovodi Marko Tešija. Četiri minute kasnije, opet se zatresla gostujuća mreža, a strijelac je ovog puta bio Rebić.

Dinamo u cijelom susretu nije stvorio niti jednu konkretniju priliku, dok je tek jedan udarac Miškića obranio sigurni vratar Tomislav Duka. Split je dominirao cijelu utakmicu i posve zasluženo slavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dokazali smo da se dobro radi u našoj omladinskoj školi, a ovo nije neočekivano s obzirom da smo drugi u prvenstvu iza Dinama. S obzirom da u konkurenciji više nema Hajduka i Dinama, očekujemo osvajanje Kupa", izjavio je voditelj omladinske škole Darko Butorović.

Na tribinama Parka mladeži su zapaženi i bivši hrvatski reprezentativci; Goran Vlaović i Boris Živković, kao i sportski direktor ModrihZoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103190318006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo