ŠOK U ŠPANJOLSKOJ: / Real i Atletico pred drastičnom kaznom!

Španjolski mediji su otkrili kako dva madridska velikana - Real i Atletico dobro znaju da ih čeka bolna FIFA-ina kazna. Zbog kršenja pravila oko dovođenja igrača dobit će zabranu transfera.

29.4.2015.
8:55
VOYO logo

FIFA pomno istražuje poslovanje oba kluba, a kako donose španjolski mediji, madridski klubovi su itekako svjesni da od ovog ljeta neće moći potpisivati nove igrače.

Kako piše Cadena Ser, Real i Atletico će proći poput Barcelone. Katalonci su već kažnjeni zbog nepravilnosti oko transfera maloljetnih igrača, a navodno je samo pitanje dana kada će FIFA objaviti da Mandžukićeva i Modrićeva momčad neće moći dovoditi nove igrače sve do ljeta 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Realu su itekako svjesni svojih grijeha, tako da je razumnjivo što su posljednjih tjedana i mjeseci realizali transfere Marca Asensija (u prosincu dogovoren transfer iz Mallorce, ali ga ostavili na posudbi do ljeta), Danila (dogovoren dolazak iz Porta), Lucasa Silve (stigao krajem siječnja iz Cruzeira) i mladog Martina Odegaarda (stigao krajem siječnja).

Zabrana transfera mogla bi utišati glasine o odlasku Marija Mandžukića iz Atletica. Simeonova momčad učinila bi nevjerojatnu glupost kada bi pustila vrhunskog napadača bez mogućnosti dovođenja njegove zamjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo