ŠOK U MAKSIMIRU: / UEFA izbacuje Dinamo iz Lige prvaka, ništa od utakmice s Barcelonom?!

Image
24.2.2016.
16:34
VOYO logo

Uefa je obavijestila Dinamo o pokretanju disciplinskog postupka i mogući su svi ishodi, uključujući i izbacivanje Dinama iz Europe. Dinamo se mora očitovati do 29. veljače, nakon čega će Uefa odlučiti o kazni. U zagrebačkom klubu se nadaju blažoj kazni, međutim 'modrima' sada prijeti izbacivanje iz Europe što bi značilo da nema ništa od četvrtfinalnog ogleda protiv Barcelone u Zagrebu.

Skupih 7 minuta

Fintić je protiv Anderlechta ušao u igru u 83. minuti umjesto Danija Olma u trenucima dok je Dinamo vodio 2-0. U taboru 'modrih' su mislili da se nakon prvog dijela natjecanja brišu kartoni, ali su danas dobili obavijest iz Uefe da je protiv njih pokrenut postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi dinamovac je 'požutio' u susretima protiv Arsenala u Londonu, Olympiakosa u Zagrebu i Bayerna u Munchenu.

Zbog identičnog propusta Real Madrid je nedavno izbačen iz španjolskog Kupa Kralja. naime, u susretu protiv Cadiza je nastupio Rus Čerišev koji nije smio igrati zbog tri žuta kartona. Benitez je u poluvremenu izvadio Rusa, ali Španjolski nogometni savez nije imao milosti i izbacio je 'Krajevski klub' iz daljnjeg natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u utorak su Dinamovi juniori nastavili nizati uspjehe u Ligi prvaka i pobjedom protiv Anderlechta s 2-0 izborili četvrtfinale tog natjecanja u kojemu će igrati protiv Barcelone. Slavlje momčadi koju vodi Mario Cvitanović osigurali su Amer Gojak (47.) i Josip Brekalo (57.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo