A JOJ, KOJI UŽAS / Snimku je neugodno za gledati. Sin Davida Beckhama debitirao u profesionalnom nogometu, navijači ga brutalno sprdaju

Image
Foto: Screenshot Sky Sports

Mladi Beckham igra istu poziciju kao i njegov otac u veznoj liniji

21.9.2021.
12:15
Screenshot Sky Sports
VOYO logo

Sin legendarnog engleskog nogometaša Davida Beckhama, 19-godišnji Romeo Bekcham, debitirao je prije dva dana za američkog trećeligaša Fort Lauderdale kao profesionalni nogometaš.

Mladi Beckham igra istu poziciju kao i njegov otac u veznoj liniji, a zaigrao je za rezervnu momčad Inter Miamija, kluba iz MLS-a koji je u vlasništvu njegova oca. Premda su američki novinari isprva izvještavali da je mladi Beckham odigrao dobro, sada je pak objavljen i sažetak, ako se to uopće može tako nazvati, Beckhamova debija i moramo priznati da nam je bilo neugodno gledati taj video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije svega, video traje samo 28 sekundi, a Beckham je igrao gotovo cijelu utakmicu. Na snimci je prikazan trenutak prije početka utakmice gdje se Beckham i suigrači spremaju krenuti s igrom. Zatim, su ubacili dva loša centaršuta u kojima je Romeo oba puta dodao loptu u ruke protivničkom vrataru, a video završava trenutkom kada je Beckham izlazio s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači ga pokopali

Dakako, nismo mi jedini kojima je ovaj video izazvao nelagodu, ispod objave na Twitteru zaredali su se komentari u kojima se mladog Beckhama brutalno sprda.

"Ovo je najgorih 28 sekundi sažetka koje sam vidio", "Igrao je 79 minuta i ovo je najbolje što se moglo izvući?", "Neka se drži karijere modela", "Zamisli kakav si igrač kada nastupaš u ligi MLS-ovih rezervnih momčadi i ovako loše igraš", "Ipak nisu nogometna obitelj", "Vrhunski sažetak, dajte dečku Zlatnu loptu", "Izgleda da ništa nije naučio od oca", "Izgleda poprilično jadno, kad će preći u Arsenal?", "Najgori sažetak ikad. Dečko uopće ne izgleda kao profesionalni nogometaš, ali to mu je dovoljno da bude bog u MLS-u", samo su neki od komentara ispod objave Skya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo