Play ponuda

NIJE ZA SVAČIJI ŽELUDAC / Snimka horora u svlačionici Reala kruži internetom. Modrić od užasa pokrivao oči, suigrač mu sav krvav zapomaže

Image

Pri ulasku u svlačionicu Modrić je problijedio kao da je vidio duha

13.10.2022.
11:58
Play ponuda

Njemački reprezentativac Antonio Rudiger bio je heroj Real Madrida u utakmici sa Šahtarom prije dva dana u Ligi prvaka. Madriđani su gubili s 1:0 do posljednje minute sudačke nadoknade, a onda je Rudiger visokim skokom preusmjerio loptu glavom u mrežu Šahtara.

Nažalost, u duelu s igračem Šahtara Anatolijem Turbinom dobio je gadan udarac u glavu i pao je na travu. Za nekoliko sekundi bio je okupan vlastitom krvlju jer mu se na čelu otvorila gadna rana. Rudigera su odmah odveli u svlačionicu kako bi ga liječnici zašili, a cijeli događaj je netko iz ekipe Reala dokumentirao i sada je ta snimka objavljena na službenim stranicama Reala kao i na Instagramu kluba.

Rudiger je dobio čak 20 šavova, a koliki je to horor bio najbolje svjedoče njegovi jauci i zapomaganje, kao i izrazi lica igrača Reala koji su ga došli obići. Eto, baš je Luka Modrić reagirao najdramatičnije. Pri ulasku u svlačionicu Modrić je problijedio kao da je vidio duha, a onda gledajući Rudigera kako jauče pokrivao oči i držao se za usta od šoka.

Play ponuda
Play ponuda