Smijurija se nastavlja: Jos jedan dragulj napusta Hajduk

Nakon sto je Hajduk za sitnis prodao Antonija Milica, s Poljuda odlazi jos jedna velika nada. Elvir Maloku je na izlaznim vratima, ceka se samo kraj polusezone i odluka Nadzornog odbora.

9.12.2014.
10:48
VOYO logo

Nadzorni odbor kluba bi trebao odluciti o visini odstete za 18-godisnjeg krilnog napadaca koji je u Hajduk stigao iz Rijeke. U Split je dosao zajedno s bratom Trojanom u ljeto 2013. godine, ali od tada je samo stagnirao. Kako nije igrao, cijena mu ne moze biti visoka, tako da Splicani opet mogu dobiti samo sicu.

Nije imao niti priliku pokazati svoj potencijal, jer je ove jeseni zaigrao u samo deset utakmica, od toga sest u domacem prvenstvu. Tek je jednom bio starter i jasna je nervoza mladog reprezentativca Hrvatske na kojeg trener Igor Tudor ocito ozbiljno ne racuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasto nogometas kojeg je ugledni talijanski dnevnik Corriere dello Sport stavio na popis 40 najperspektivnijih mladih europskih nogometasa nije bio dovoljno dobar za Hajduk, nije nam poznato, ali braca Maloku ce jedva docekati da pobjegnu iz Splita...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo