Pobijedili Real i dan poslije doveli veliko pojačanje

Svega 12 sati nakon što je ispala u četvrtfinalu Lige prvaka, Borussia Dortmund je, uz pomoć berlinske Herthe, objavila ime prvog velikog pojačanja za narednu sezonu.

9.4.2014.
12:38
VOYO logo

Riječ je o četvrtom strijelcu njemačke Bundeslige, kolumbijskom napadaču Herthe Adrianu Ramosu. Berlinska je momčad na svojoj službenoj internetskoj stranici objavila da 28-godišnji napadač napušta klub, a uz to je Ramos iskoristio priliku da "opravda" svoj odlazak iz kluba.

"Bila je to moja velika želja. Da napravim iskorak u svojoj karijeri. Igrati u Ligi prvaka bit će ostvarenje sna. Svatko tko me poznaje zna da ću unatoč činjenici da odlazim na kraju sezone ostaviti sve na travnjaku za Herthu i pomoći joj da prikupi što više bodova", rekao je Ramos u razgovoru za službenu klupsku stranicu berlinskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/kZjubtAOLTU

Kolumbijski je napadač ove sezone postigao 16 pogodaka u Bundesligi, jedan manje od vodećih strijelaca lige – Roberta Lewandowskog, igrača kojeg će pokušati nadomjestiti iduće sezone u napadu Borussije Dortmund, i Marija Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo