SLUČAJ KOJI JE UZBURKAO DUHOVE I ODJEKNUO HRVATSKOM: / 'Nisam pljunuo prema nikome'

Image

'Vruće' je jučer bilo nakon gradskog derbija između Splita i Hajduka (1-1) na Parku mladeži.

20.2.2017.
9:05
VOYO logo

Predsjednik Splita Slaven Žužul odmah je po završetku susreta novinarima kazao kako je nogometaš splitskih bijelihAnte Erceg pljunuo prema loži na Parku mladeži nakon što je postigao pogodak za 1-1.

Bio sam istovremeno i sretan zbog izjednačenja ali i ljutit

Netom po završetku utakmice Erceg nije htio ništa komentirati, ali kasnije je ipak rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Slaven Žužul

"Nisam pljunuo prema nikome. Nakon propuštene velike prilike nekoliko trenutaka ranije, pa potom i postignutog gola, bio sam istovremeno i sretan zbog izjednačenja ali i ljutit zbog toga što nam od prve minute mnoge stvari nisu išle u smjeru kako smo planirali. Niti u jednom trenutku utakmice nisam razmišljao ni o čemu nego o svojoj momčadi i želji da preokrenemo rezultat. Žao mi je što smo propustili pobjedom krenuti u nastavak sezone, no siguran sam da ćemo ova dva propuštena boda nadoknaditi u nastavku natjecanja", prokomentirao je Erceg čije riječi prenosi Dalmatinski portal.

Dosta se prašine podiglo i zbog Žužuleve izjave o razbijanju hajdukovaca

Vrijedi spomenuti kako se dosta prašine podiglo i zbog izjave Žužula, u trenucima kad se ispred Hajdukove svlačionice čula buka i vika, novinarima kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo otvaram i vrata pa poslušajte kako viču i razbijaju po svlačionici. Kad se igrači istuširaju, uđite u svlačionicu pa pogledajte je li nešto razbijeno ili nije", kazao je Žužul.

Međutim, novinari su se kasnije spustili u svlačionicu i sami se uvjerili kako u njoj nije bilo nikakvih vidljivih oštećenja. Isto tako, navodno odmah nakon utakmice u svlačionicu Hajduka ušao je predsjednik Ivan Kos, te propisno izvikao igrače za lošu igru i mršavi remi. Bilo je buke, bilo je i lupanja, no u svlačionici nije bilo oštećenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo