JEZIV NAPAD U TRGOVAČKOM CENTRU / Slavnog nogometaša Arsenala izboli nožem: 'Gledao sam čovjeka kako umire, ja sam imao sreće'

Image
Foto: Profimedia

Među ozlijeđenima je i španjolski profesionalni nogometaš Pablo Mari iz Arsenala koji je trenutno na posudbi u Monzi

28.10.2022.
8:37
Profimedia
VOYO logo

Nepoznati i kako je ustanovljeno psihički bolestan muškarac u trgovačkom centru u Milanu nožem je ubio najmanje jednu osobu, ozlijedivši ih još petoro prije nego što su ga svladali prolaznici.

Tri žrtve prevezene su u bolnicu s teškim ozljedama, prenosi novinska agencija ANSA. Prema prvim saznanjima istražitelji su odbacili teroristički motiv 46-godišnjeg napadača koji je uhićen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corriere dela Sera piše kako je napadač psihički bolesnik, podrijetlom Talijan, a da je njegova žrtva 47-godišnji zaposlenik supermarketa. Ozlijeđeni imaju između 28 i 81 godinu.

Među ozlijeđenima je i španjolski profesionalni nogometaš Pablo Mari iz Arsenala koji je trenutno na posudbi u Monzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Mari se javio

Direktor Monze Adriano Galliani dao je izjavu nakon napada i otkrio je kako je Mari u bolnici i da je izvan životne opasnosti te da se nadaju da će se što prije oporaviti i vratiti. Iz bolnice su rekli da je Mari pri svijesti, da je stabilno i da mu nisu oštećeni vitalni organi.

Gazzetta dello Sport i Marca uspjele su doći čak i do izjava Pabla Marija. "Neposredno prije napada hodao sam dućanom gurajući kolica u kojima mi je dijete i onda sam odjednom osjetio jaku bol u leđima, kao da imam grč. Ja sam još imao sreće jer sam vidio kako čovjek ispred mene umire uboden nožem u vrat. Dobro sam, u ponedjeljak ću se vratiti na teren", rekao je Mari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci pak pišu da je Mari u bolnicu odvezen helikopterom i da je supruga cijelo vrijeme bila s njim, a imaju i njezinu izjavu, "Pablo se užasno prestrašio. Fizički je dobro i normalno komunicira iako mu se malo vrti nakon tretmana duboke rane koja je nastala ubodom", rekla je supruga.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo