SLAVNI SRPSKI TRENER IMA BIZARAN PROBLEM: / Mihajlović poludio zbog incidenta u svlačionici - 'Napast ću ga kad ga uhvatim'

Image
Foto: Profimedia

Mihajlović je ustanovio kako netko iz svlačionice odaje informacije medijima

4.12.2020.
19:43
Profimedia
VOYO logo

Srpski trener Siniša Mihajlović naišao je na podosta neugodan problem u svom aktualnom klubu Bologni. Naime, njegova momčad gostuje u subotu u sklopu desetog kola Serie A kod Intera, ali uoči utakmice dogodio se pomalo bizaran incident.

Mihajlović je ustanovio kako netko iz svlačionice odaje informacije medijima, a usput je otkrio i na koji je način to doznao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isprobao sam novu formaciju samo kako bih provjerio tko to otkriva tajne novinarima. Napravio sam to namjerno. Istražujem i naći ću tko je, a kada ga pronađem, napast ću ga. Neće više igrati. Da se razumijemo, ne znam tko je, bili smo tu samo mi i pokušao sam samo otkriti tko to prenosi stvari medijima", rekao je pomalo ljutiti Mihajlović i onda poslao poruku špijunu.

Image
Image

Siniša Mihajović

"Danas je sve u tiskovinama, ali kad saznam, neće biti zabavno. Svi uvijek znaju kako će Bologna igrati, to nije slučaj s drugim klubovima. Ako je netko tu, uhvatit ću ga", rekao je popularni Miha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo