SLAVNI SRPSKI NOGOMETAŠ PROGOVORIO O ODNOSU S ANTOM REBIĆEM: / Upravo je promijenio klub i sada vapi za Vatrenim

Image
Foto: Profimedia

Svoje najbolje trenutke u Eintrachtu doživio je igrajući s Antom Rebićem, hrvatskim reprezentativcem i trenutno ponajboljim igračem Milana.

9.2.2021.
9:47
Profimedia
VOYO logo

Srpski reprezentativac, Luka Jović, dao je intervju njemačkom Bildu u kojem je uglavnom komentirao svoj odlazak u Real Madrid i povratak na posudbu u Eintracht iz Frankfurta. Jović je prešao u Real prije godinu i pol za nemalih 60 milijuna eura i trebao je biti veliko pojačanje, ali ispalo je sasvim suprotno.

Jović je imao svojih prilika za dokazivanje u Realu, ali nije ih iskoristio i klub ga je na koncu odlučio poslati tamo gdje se i proslavio i gdje je najviše zabijao i gdje je odigrao najbolje utakmice, ne bi li u njemu probudili onu staru vatru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako mi je nedostajala Bundesliga, ne mogu opisati koliko sam sretan što sam se napokon vratio u Eintracht. Odigrao sam tek nešto više od 100 minuta i radim na tome da se vratim u formu. Spreman sam za sve izazove koji me čekaju u nastavku sezone", rekao je Jović.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Eintr. Frankfurt's Serbian forward Luka Jovic reacts during the UEFA Europa League semi-final second leg football match between Chelsea and Eintracht Frankfurt at Stamford Bridge in London on May 9, 2019.,Image: 432081728, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Jović je svoje najbolje trenutke u Eintrachtu doživio igrajući s Antom Rebićem, hrvatskim reprezentativcem i trenutno ponajboljim igračem Milana. A Jović veli kako mu baš Rebić nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dijelili smo neke jako lijepe trenutke. Naravno da mi nedostaje, zajedno smo ispisali povijest", rekao je Jović referirajući se na osvojeni Kup i polufinale Europa lige s Eintrachtom dok je klub još bio pod palicom Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo