SLAVNI PJEVAČ SASUO PALJBU PO NEYMARU: / Ne pamti se da je netko tako brutalno izvrijeđao Brazilca

Image
Foto: Profimedia

Uzvrat je 4. svibnja u Manchesteru

29.4.2021.
12:44
Profimedia
VOYO logo

U prvom dvoboju polufinala Lige prvaka Manchester City je slavio u Parizu protiv PSG-a s 2-1 (0-1) i stekao veliku prednost pred uzvrat.

PSG je poveo preko Marquinhosa (15), a City je preokrenuo preko Kevina de Bruynea (64) i Riyadha Mahreza (71). U 77. minuti Francuzi su ostali s igračem manje zbog izravnog crvenog kartona Idrissa Gueyea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je s velikom pozornošću pratio nekadašnji pjevač Oasisa LiamGallagher, inače, poznat kao veliki navijač Cityja. Za vrijeme susreta posebno se na njegovom udaru našao Brazilac Neymar. Gallagheru se zamjerio zbog glumatanja na terenu te ga je nekoliko puta nazvao pi*kom.

"Neymar je sramotna mala pi*ka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbacite tu prljavu pi*ku Neymara."

"Pravda, prljave pi*ke."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parižani su, inače. dominirali u prvom dijelu i zasluženo su na odmor otišli s vodstvom. Dvostruki blok PSG-a osujetio je napadačku igru Engleza, a iz kontre su Francuzi bili opasni. Dvaput je u prvih desetak minuta probao Neymar, no gol je uspio njegovu sunarodnjaku Marquinhosu u 15. minuti, koji se sjajno ubacio na prvu vratnicu na korner di Marie i glavom zakucao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je dočekao grešku pariške obrane tek u 42. minuti, ali je Foden s desetak metara tukao ravno u vratara.

Englezi su u drugom dijelu imali premoćni posjed i povećali su pritisak na Francuze, što se isplatilo u 64. minuti. Kapetan De Bruyne je ubacio s lijeve strane, a njegov ubačaj nije dirao nitko, pa je lopta na iznenađenje vratara Navasa završila u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City dolazi do potpunog preokreta u 71. minuti pogotkom Alžirca Mahreza iz slobodnog udaraca s 20-tak metara. Mahrezu je pomogao jako loše postavljeni živi zid, lopta je prošla između Paredesa i Gueyea, te je Navas nije uspio stići.

Stvari su pošle još gore za Parižane u 77. minuti kada je izravni crveni karton zbog krvničkog starta na Gündoganu dobio Gueye. U završnici je Foden propustio priliku za još veću pobjedu Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrat je 4. svibnja u Manchesteru.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo