PROMAŠIO JE S PITANJEM / Slavni njemački nogometaš voli Hrvatsku više od nekih Hrvata. Zbog Lijepe naše se zamalo posvađao s obožavateljem na Instagramu

Image

Čovjek toliko voli Lijepu našu da se zamalo zakačio s jednim svojim obožavateljem na Instagramu

12.7.2022.
13:04
VOYO logo

Jedan od najpoznatijih svjetskih nogometaša, vratar Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Manuel Neuer ponovno uživa na hrvatskoj obali. Slavni njemački vratar zaljubljen je u našu obalu i hranu i već godinama ljetuje u Dalmaciji, a u ljeto 2020. izazvao je pravo oduševljenje među lokalnim stanovnicima.

Ušetao je u kafić i platio piće gostima, a onda i zapjevao na hrvatskom, i to nekoliko poznatih hitova, kao i Thompsonovu pjesmu Lijepa li si, domoljubni hit, i to s prijateljima na brodu, u trenutku uživanja u moru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neuer je i ove godine ljeto proveo u Hrvatskoj, a čovjek toliko voli Lijepu našu da se zamalo zakačio s jednim svojim obožavateljem na Instagramu. Neuer je objavio sliku na kojoj pozira ispred brodova uz more, a jedan mu je pratitelj poručio: "Vrati se na trening, dosta je SAD-a".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neuer, koji kao i većina velikih zvijezda, inače ne odgovara obožavateljima na poruke, ali ovom je tipu odgovorio. "Ovo je Hrvatska", napisao mu je kratko Neuer i izazvao brojne reakcije oduševljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožavatelj mu je na to poručio kako mu je uljepšao dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo